GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάκριση για «καθαρές» επιδόσεις...

Αξιοσημείωτες ήταν οι περιβαλλοντικές επιδόσεις δύο γνωστών πολυεθνικών ομίλων, της Fiat και της Nestle το 2011. Συγκεκριμένα, ο όμ...


Αξιοσημείωτες ήταν οι περιβαλλοντικές επιδόσεις δύο γνωστών πολυεθνικών ομίλων, της Fiat και της Nestle το 2011.
Συγκεκριμένα, ο όμιλος Fiat βρέθηκε το 2011 για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά μεταξύ των κορυφαίων ηγετών της βιωσιμότητας, με σταθερή παρουσία στους Δείκτες Dow Jones Sustainability World και Europe.
Ειδικότερα για 5η συνεχή χρονιά η Fiat διακρίθηκε για τα οχήματά της, τα οποία έχουν το χαμηλότερο μέσο επίπεδο εκπομπών CO2, από τις μάρκες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη. Σε σύγκριση με το 2010, ο όμιλος Fiat και Chrysler πέτυχε 10% μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και μείωση κατά 18,5% στην κατανάλωση νερού για κάθε όχημα που παράγεται.
Σε ό,τι αφορά στη Nestle Ελλάδας, το ποσοστό των άμεσων εκπομπών CO2 στα εργοστάσια της Ελλάδας μειώθηκε το 2011 κατά 5,6% σε σύγκριση με το 2010, ενώ η κατανάλωση νερού μειώθηκε κατά 21,4%. Σημαντική μείωση σημειώθηκε ακόμη στα υγρά απόβλητα (-30%) αλλά και στα στερεά απόβλητα (-16,6%) των εργοστασίων της πολυεθνικής στην Ελλάδα.
 Διάκριση για «καθαρές» επιδόσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση