GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έχουμε πάρει δύσκολες αποφάσεις και ξέρουμε πως είναι»

«Δεν μας συγκινεί η επίδειξη υπερβάλλοντος κυβερνητικού ζήλου για τη λήψη αποφάσεων, όποιος θέλει να πάρει δύσκολες αποφάσεις να τις π...

«Δεν μας συγκινεί η επίδειξη υπερβάλλοντος κυβερνητικού ζήλου για τη λήψη αποφάσεων, όποιος θέλει να πάρει δύσκολες αποφάσεις να τις πάρει. Έχουμε πάρει δύσκολες αποφάσεις και ξέρουμε πως είναι. Για να καταλάβετε τι εννοώ, δείτε τι έλεγα εγώ πέρυσι, ως υπουργός Οικονομικών, και τι έλεγαν άλλοι, υπό το φως αυτών που μεσολάβησαν».
Τα παραπάνω υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τις διοικήσεις της ΔΕΘ Α.Ε. και της Helexpo Α.Ε. στη Θεσσαλονίκη και με αφορμή το σχέδιο της κυβέρνησης για συνένωση των δύο εταιριών και με τον ΟΠΕ, αλλά η παρατήρηση του είχε ευρύτερο χαρακτήρα και για τη λειτουργία της σημερινής κυβέρνησης.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι χρειάζεται να αλλάξει ριζικά η φυσιογνωμία της Γενικής Εκθεσης, να βρεθεί μια νέα έξυπνη ιδέα που θα την κάνει ελκυστική. Τόνισε ότι είναι απαραίτητο να συνενωθούν η ΔΕΘ και η Helexpo, αλλά πρέπει να γίνει συζήτηση ως προς τη νομική υπόσταση του νέου φορέα.
Η συνένωση και με τον Οργανισμό Προώθησης Εξαγωγών (ΟΠΕ) είναι μια νέα παράμετρος και σε ότι αφορά στη δημιουργία ενός εθνικού φορέα εξωστρέφειας, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, πρέπει να διασφαλιστούν οι όροι για να αποκτήσει ουσιαστικό περιεχόμενο.
Για τον υφιστάμενο χώρο των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ δήλωσε ότι πρέπει να παραμείνει και δεν πρέπει να γίνουν μαξιμαλιστικές επιλογές.
Σύμφωνα με τον ομιλητή, το ΠΑΣΟΚ γνωρίζει καλά τα θέματα αυτά, έχει ολοκληρωμένη άποψη, θα αξιολογήσει όλα τα δεδομένα και οι αποφάσεις θα ληφθούν μετά από διαβούλευση μεταξύ των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.
Στη συνέχεια ο κ. Βενιζέλος συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων της Θεσσαλονίκης και ενημερώθηκε για τις προτάσεις και τα αιτήματα τους.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο υπουργός Περιβάλλοντος Ευάγγελος Λιβιεράτος και πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ (Φ. Σαχινίδης, Γ. Μαγκριώτης, Γ.Μανιάτης, Θ. Μωραίτης), η εκπρόσωπος Τύπου Φ. Γεννηματά και κομματικά στελέχη.

2 σχόλια

  1. ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΔΙΚΟΛΑΒΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΕΒΓΑΖΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΚΟΛΑΒΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΛΗΣΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ.ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΓΚ..ΟΥΓΚ...._____________________ H METAΦΡΑΣΗ

    ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟ
    ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΟΝΟΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ..ΚΩΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση