GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ: Στην εντατική γνωστός επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική του Υγεία ο γνωστός επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων Μανώλης Διαμαντούλης. Δέχθη...


Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική του Υγεία ο γνωστός επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων Μανώλης Διαμαντούλης.
Δέχθηκε δολοφονική επίθεση από ομάδα αγνώστων τα ξημερώματα της Τρίτης έξω από μπαρ στη Μύκονο.
Πιο συγκεκριμένα, ήταν 6.30 το πρωί όταν κάτοικοι και τουρίστες είδαν έναν άντρα να βρίσκεται αιμόφυρτος έξω από το ζαχαροπλαστείο Gelato, αναφέρει το Πρώτο Θέμα.
Στο πρόσωπο του άνδρα αναγνώρισαν τον ιδιοκτήτη του μπαρ Kalua που βρίσκεται στη περιοχή της Παράγκας και αμέσως ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές που ωστόσο δήλωσαν κώλυμα να αναλάβουν το περιστατικό με την δικαιολογία ότι η συγκεκριμένη περιοχή εντάσσεται στις αρμοδιότητες του Λιμενικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας δέχθηκε επίθεση από αγνώστους τη στιγμή που έβγαινε από το μπαρ Thalami. Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας που τον εξέτασαν διαπίστωσαν σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να ζητήσουν την άμεση διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας. Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η επίθεση.
Η κινηματογραφική έφοδος για την κόκα
Ο επιχειρηματίας Μανώλης Διαμαντούλης είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό μετά τη κινηματογραφική έφοδο της Αστυνομίας στο κλαμπ Kalua που βρισκόταν στην οδό Αμερικής στο κέντρο της Αθήνας στις 27 Ιανουαρίου 2005, έπειτα από πληροφορίες ότι γινόταν διακίνηση ναρκωτικών, κυρίως κοκαϊνης και χαπιών ecstasy.
Στην επιχείρηση στην οποία μετείχαν ογδόντα αστυνομικοί, είχε προκαλέσει εντύπωση το γεγονός ότι μαζί τους είχαν φέρει ειδικούς εικονολήπτες οι οποίοι κατέγραφαν εικόνες της εφόδου τις οποίες μετά μοίρασαν στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, ίσως και για λόγους εντυπωσιασμού. Τότε είχαν συλληφθεί 11 άτομα, ανάμεσά τους δύο γυναίκες στην κατοχή των οποίων είχαν βρεθεί 30 συσκευασίες-δόσεις (φιξάκια) με κοκαΐνη, πέντε δισκία ecstasy, τρία χαρτάκια εμποτισμένα με LSD και δύο δόσεις ακατέργαστης ινδικής κάνναβης. Κατά την επιχείρηση της Αστυνομίας είχαν συλληφθεί και οι δύο ιδιοκτήτες του μπαρ, ενώ στην κατοχή του ενός είχε εντοπιστεί μικροποσότητα κοκαΐνης. Ανάμεσά στους θαμώνες του γνωστού κλαμπ ήταν πάντοτε γνωστά πρόσωπα από “ριάλιτι” εκπομπές, φωτομοντέλα, αλλά και πολιτικά πρόσωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση