GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με εκπροσώπους των ελλήνων εφοπλιστών συναντήθηκε ο πρωθυπουργός

Για τα θέματα που αφορούν την ελληνική ναυτιλία συζήτησε κατά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, το προεδρείο της Ένωσ...

Για τα θέματα που αφορούν την ελληνική ναυτιλία συζήτησε κατά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, το προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, παρουσία και του υπουργού Ναυτιλίας, Κωστή Μουσουρούλη.
Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι τρόποι δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, ενώ ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε και για το υπό εξέλιξη πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς του ελληνικού εφοπλισμού.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Θεόδωρο Βενιάμη,σε πρώτο στάδιο, το πρόγραμμα επικεντρώνεται στη στήριξη των αναγκών σίτισης άπορων οικογενειών με ανήλικα παιδιά.
Το πρόγραμμα θα επεκταθεί ακόμα και σε άλλους τομείς, όπως η υγεία, με την προσφορά ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης σε άπορα παιδιά ή παιδιά ανασφάλιστων γονέων, την προσφορά ιατρικού ελέγχου με κινητές μονάδες υγείας, καθώς και στον τομέα της ναυτικής εκπαίδευσης.

4 σχόλια

  1. ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΓΑΜΨΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με εκπροσώπους των "ελλήνων" φοροφυγαδων υπηρετών ξενων συμφερόντων,

    ( εφοπλιστών )

    συναντήθηκε ο πρωθυπουργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρχισαν οι ΣΥΡΙΖΑίικες μαλακί@@: Θαλασσοπούλια επισκέπτονται 24 από τα 40 νησιά...
    - Άρα η χώρα πρέπει να χρεοκοπήσει.

    Σοβαρά εμπόδια αναμένεται να συναντήσει η κυβέρνηση στο σχέδιό της για ενοικίαση ορισμένων βραχονησίδων προς εμπορική αξιοποίηση, καθώς οι 24 από τις 40 που ανακοινώθηκαν ανήκουν στο ευρωπαϊκό δίκτυο Natura.

    «Η αξία τους έχει αναγνωριστεί διεθνώς, γιατί αποτελούν τις μοναδικές πλέον, μη - προσβάσιμες από τον άνθρωπο, περιοχές αναπαραγωγής και ξεκούρασης προστατευόμενων πουλιών. Επίσης, αποτελούν καταφύγια και για πολλά άλλα σπάνια είδη πανίδας και χλωρίδας. Για ορισμένα από αυτά, οι ακατοίκητες νησίδες αποτελούν το μοναδικό και αναντικατάστατο χώρο αναπαραγωγής τους», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας.

    Ακόμα και Natura να μην ήταν η αριστερά, θα κάνει το έργο:
    Καμία επένδυση στην Ελλάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν πάθατε συμφορές εξαιτίας της ανανδρίας σας, μην αποδίδετε μέρος αυτών στους θεούς.

    Γιατί σεις οι ίδιοι καταστήσατε αυτούς (τους τυράννους) ισχυρούς μια και τους δώσατε στηρίγματα, και εξαιτίας αυτού έχετε περιπέσει σε ταπεινωτική δουλεία.

    Κι ενώ ο καθένας από σας ξεχωριστά βαδίζει στα ίχνη της αλεπούς, όλοι μαζί έχετε νου νωθρό.

    Γιατί δίνετε προσοχή στη ρητορική δεινότητα και στα λόγια δόλιου άνδρα, αλλά στα έργα δεν βλέπετε τίποτα να γίνεται - ΣΟΛΩΝ

    ΧΑ ΧΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ..ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση