GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η γυμνή Κέιτ Μιντλετον θα «κυκλοφορήσει» και στη Σουηδία

Το περιοδικό Se och Hor, της Σουηδίας δημοσίευσε σήμερα τις γυμνές φωτογραφίες της δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μιντλετον, μία εβδομά...

Το περιοδικό Se och Hor, της Σουηδίας δημοσίευσε σήμερα τις γυμνές φωτογραφίες της δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μιντλετον, μία εβδομάδα μετά την πρώτη τους δημοσίευση από το γαλλικό περιοδικό Closer.
Το Se och Hor αφιερώνει τρεις σελίδες στις φωτογραφίες της Κέιτ και υπογραμμίζει ότι έχει την αποκλειστικότητα για τη Σουηδία. Το περιοδικό αυτό είναι το τέταρτο κατά σειρά που δημοσιεύει τις φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον, μετά το Closer, την ιρλανδική εφημερίδα Daily Star το Σάββατο, και το ιταλικό περιοδικό Chi τη Δευτέρα.
«Δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο, πρόκειται για φωτογραφίες ως επί το πλείστον σεμνές αν τις συγκρίνει κανείς με τις άλλες φωτογραφίες διασημοτήτων που δημοσιεύουμε συνεχώς», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η αρχισυντάκτρια του περιοδικού Καρίνα Λέφκβιστ.
Το αντίστοιχο περιοδικό στη Δανία Se og Hoer, ανακοίνωσε ότι θα δημοσιεύσει αύριο τις επίμαχες φωτογραφίες.
Και τα δύο περιοδικά ανήκουν στον δανέζικο όμιλο Aller Media.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση