GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Bluestacks φέρνει εφαρμογές Android σε υπολογιστές

Η Bluestacks, η εταιρεία που κυκλοφόρησε τον πρώτο Android emulator για υπολογιστές Windows και Mac, δίνοντας την ευκαιρία στους χρή...

Η Bluestacks, η εταιρεία που κυκλοφόρησε τον πρώτο Android emulator για υπολογιστές Windows και Mac, δίνοντας την ευκαιρία στους χρήστες να τρέχουν εφαρμογές για Android στους υπολογιστές τους, ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη της συνεργασίας της με την AMD. Ως μέρος της συνεργασίας, η AMD θα κυκλοφορήσει εφαρμογές Android στο AMD AppZone, οι οποίες θα μπορούν να κατεβαίνουν και να τρέχουν σε οποιοδήποτε υπολογιστή.
Σε αντίθεση με το ομώνυμο εξομοιωτή της Bluestacks, ο οποίος χρειαζόταν παραμετροποίηση και αρκετό «ψάξιμο» ακόμα και από έμπειρους χρήστες του Android, η εγκατάσταση των εφαρμογών μέσω του AppZone είναι αρκετά εύκολη. Το AndroidCentral μάλιστα δοκίμασε την νέα υπηρεσία και ενθουσιάστηκε με την ευκολία και πρακτικότητα της.
Με την επικείμενη κυκλοφορία των Windows 8, τα οποία θα υποστηρίζουν οθόνες αφής, είναι σίγουρο πως η συγκεκριμένη υπηρεσία θα προσελκύσει αρκετούς νέους χρήστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση