GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκάλη Club: Την έκραξε μέχρι και η “καλή” κοινωνία την Ρεπούση!

“Συνωστισμός” επικράτησε χθες  στην πισίνα του Εkali club στα βόρεια προάστια. Εκεί ξεκουραζόταν η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση. Μόλις...

“Συνωστισμός” επικράτησε χθες  στην πισίνα του Εkali club στα βόρεια προάστια. Εκεί ξεκουραζόταν η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση.
Μόλις έγινε αντιληπτή από τον κόσμο έγινε …πραγματικός συνωστισμός!
Οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο της και οι ειρωνείες έδωσαν και πήραν, αφού βουλευτής της Αριστεράς και Ekali club δεν πάνε μαζί,ενώ οι…” εμπεριστατωμένες” αναλύσεις της για την Μικρασιαστική Καταστροφή δεν έχουν σβήσει.
Η ίδια φαίνεται να ξαφνιάστηκε από τις αντιδράσεις το κόσμου, αφού δεν περίμενε σε ένα τέτοιο μέρος να πέσουν πάνω της, τόσοι πολλοί ….μαζεμένοι!
Κανονικός συνωστισμός σας λέμε!

6 σχόλια

  1. βλαχοδημαρχοι δημαρια,
    δεν θα γινετε ΠΟΤΕ δεκτοι στα σαλονια.
    χρησιμους ηλιθιους σας θεωρουν οι φραγκατοι,αντε να γαμησουν και καμμια φρεσκια σας γκομενα,να δωσουν κανενα προτζεκτακι στα λιγουρια σας


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ζουμε και θα ζησουμε
    για να σας δουμε να κρεμεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ Η ΚΥΡΙΑ.
    ΕΦΕΞΗΣ
    ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΦΑΤΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. _________________________________________________
    Σταματάει η αστυνομική προστασία βουλευτών της ΧΑ.

    - Σε διαθεσιμότητα ο διοικητής του Α.Τ. Ραφήνας για τα επεισόδια από τη Χρυσή Αυγή.
    Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ραφήνας, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην πόλη από μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. αποσύρονται όλοι οι αστυνομικοί για την προστασία βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

    Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο διοικητής τέθηκε σε διαθεσιμότητα με εντολή του υπουργού Δημόσιας Τάξης, για λόγους που σχετίζονται με την επιχειρησιακή διαχείριση του συμβάντος, ενώ διεξάγεται και ένορκη διοικητική εξέταση.

    Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται, επίσης, ότι με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας «παύει η διάθεση των αστυνομικών που έχουν διατεθεί για την προστασία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ύστερα από την εξαγγελία του κόμματος ότι θα συνεχιστούν οι βίαιες ενέργειες και η αντιποίηση Αρχής».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟΣ" ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΤΟ '22 ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΛΟΓΩ ΣΟΥΡΓΕΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το κανονικο ονομα αυτηs τηs κυριαs ειναι Ρεπουσσι, ειναι Εβραικηs καταγωγηs. Αυτο βεβαια δεν ειναι ντροπη, και οι Ελληνεs ειναι μεγαλωμενοι μεσα σε μια παραδοση που σεβεται ολουs τουs λαουs τηs γηs. Aλλα απο το να εισαι Εβραιοs μεχρι το να λεs ναι στουs λαθρομεταναστεs που σκοτωνουν, βιαζουν, παιδια , εφηβεs, νεεs γυναικεs,ηλικιωμενεs και οτι το ολοκαυτωμα στη Σμυρνη ητν συνωστισμοs, δειχνει μισοs προs την Ελλαδα - στην οποια ζει - και καλοτρωει-και στουs Eλληνεs - διπλα στουs οποιουs ζει. Στο Ισραηλ κανειs Eβραιοs δεν θα ηταν ποτε τοσο ανεκτικοs μπροστα σε τετοιο μισοs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση