GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλεκτρικό crossover της SsangYong

Το e-XIV (electric − eXciting user Interface Vehicle), ανταποκρίνεται στις μελλοντικές προθέσεις της SsangYong, για ένα νέο, μικρό, ηλ...

Το e-XIV (electric − eXciting user Interface Vehicle), ανταποκρίνεται στις μελλοντικές προθέσεις της SsangYong, για ένα νέο, μικρό, ηλεκτρικό crossover. Θα παρουσιαστεί, ως πρωτότυπο, στο Παρίσι.
Λίγους μήνες μετά το πολύ ενδιαφέρον XIV-2 Convertible Crossover Concept, που παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η SsangYong επανέρχεται με ένα ακόμα πρωτότυπο, που θα τραβήξει τα βλέμματα.
Το e-XIV (electric − eXciting user Interface Vehicle), θα παρουσιαστεί στο Παρίσι, στις 27 Σεπτεμβρίου και ουσιαστικά αποτελεί την πρόταση της κορεατικής φίρμας στο B-Segment των συμπαγών crossovers (κατηγορία Nissan Juke), με τη σημείωση ότι δεν θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό, αλλά θα υπάρχει ένας μικρού κυβισμού βενζινοκινητήρας, που θα συνδράμει στην κίνησή του.
Το e-XIV έχει μήκος 4,16 μέτρα, πλάτος 1,79 μέτρα και ύψος 1,57 μέτρα, ενώ διαθέτει -δυσανάλογα μεγάλο, σε σχέση με τις εξωτερικές διαστάσεις του- μεταξόνιο, στα 2,6 μέτρα.
Αισθητικά και όχι μόνο, την παράσταση κλέβει η γυάλινη πανοραμική οροφή, στην οποία έχουν τοποθετηθεί μικρά πάνελς, που συλλέγουν ηλιακή ενέργεια.



Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση