GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα εξεταστεί εκτενώς η συγχώνευση EADS-BAE Systems...

Θα χρειαστεί χρόνος για να εξεταστεί από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις το σχέδιο συγχώνευσης του ευρωπαϊκού ομίλου αεροναυπηγικής και άμυ...

Θα χρειαστεί χρόνος για να εξεταστεί από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις το σχέδιο συγχώνευσης του ευρωπαϊκού ομίλου αεροναυπηγικής και άμυνας EADS με τη βρετανική BAE Systems, δήλωσε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Πιερ Μοσκοβισί, από το Λονδίνο, μετά τη συνάντησή του με τον Βρετανό ομόλογό του, Τζορτζ Όσμπορν.
«Το σχέδιο εξετάζεται κυρίως σε συνεργασία με τη γερμανική κυβέρνηση», υπογράμμισε ο Μοσκοβισί, προσθέτοντας ότι θα τεθούν πολλά ερωτήματα όσον αφορά «τα στρατηγικά συμφέροντα μιας τέτοιας συγχώνευσης, τις επιπτώσεις στη βιομηχανία, τη διοίκηση του νέου οργανισμού, το μέλλον της αμυντικής βιομηχανίας μας και τις θέσεις εργασίας».
Σημειώνεται, ότι μετά τη διαρροή της είδησης στον Τύπο την περασμένη εβδομάδα, οι δύο εταιρείες παραδέχτηκαν ότι συζητούν την πιθανότητα συγχώνευσής τους, ένα σχέδιο που θα οριστικοποιηθεί ή θα εγκαταλειφθεί μέχρι τις 10 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση