GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων το μήνυμα του Eurogroup Working Group

Επισημάνσεις για προσαρμογές στο ελληνικό πρόγραμμα έκαναν στην ελληνική αποστολή που μετείχε στο Eurogroup Working Group οι αποστολές...

Επισημάνσεις για προσαρμογές στο ελληνικό πρόγραμμα έκαναν στην ελληνική αποστολή που μετείχε στο Eurogroup Working Group οι αποστολές των υπολοίπων κρατών της ζώνης του ευρώ στις Βρυξέλλες.
Ο Πρόεδρος του Σώματος Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Πάνος Τσακλόγλου και η Γενική Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Χριστίνα Παπακωνσταντίνου παρουσίασαν τους βασικούς άξονες του πακέτου μέτρων των 13,5 δισ. ευρώ, παρουσία και της τρόικα.
Η Ελλάδα απέσπασε θετικά σχόλια για την μεγάλη πρόοδο στη δημοσιονομική προσαρμογή, ενώ παρατηρήσεις διατυπώθηκαν για την καθυστέρηση στην προώθηση των μεταρρυθμίσεων.
Οι παρατηρήσεις του Eurogroup Working Group θα ενσωματωθούν στις διαπραγματεύσεις που ξεκινούν ξανά τη Δευτέρα μεταξύ της τρόικα και του οικονομικού επιτελείου, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις.
Τη Δευτέρα αναμένεται και η κατάθεση του προσχεδίου του προϋπολογισμού για το 2013, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα ενσωματώσει μέτρα ύψους 7,5 δισ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση