GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γερμανικός εμφύλιος για μία θέση στη Ferrari...

Έξι χρόνια μετά την αποχώρηση ενός Γερμανού του Μίκαελ Σουμάχερ, από τη Ferrari η ιταλική ομάδα σκέφτεται πως ένας συμπατριώτης του επτά φορ...

Έξι χρόνια μετά την αποχώρηση ενός Γερμανού του Μίκαελ Σουμάχερ, από τη Ferrari η ιταλική ομάδα σκέφτεται πως ένας συμπατριώτης του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή είναι πολύ καλή λύση για να αντικαταστήσει τον Φελίπε Μάσα.
Γερμανικά Μέσα αναφέρουν πως η σκουντερία προκάλεσε εμφύλιο μεταξύ των Νίκο Χούλκενμπεργκ και Άντριαν Σούτιλ, αφού αυτοί οι δύο βρίσκονται στο μεταγραφικό της στόχαστρο για την επόμενη σεζόν.
Το συμβόλαιο του Φελίπε Μάσα λήγει στο τέλος της χρονιάς με τον Βραζιλιάνο πιλότο προς το παρόν να μην πείθει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του. Ο Μάσα έχει καταφέρει να μαζέψει 35 βαθμούς στα 12 γκραν πρι, έχοντας βαθμολογηθεί μόλις στα μισά από αυτά.
Ωστόσο, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, φήμες ήθελαν και τον Κίμι Ραϊκόνεν να βρίσκεται στη λίστα των πιθανών πιλότων που ενδιαφέρουν τη Ferrari.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση