GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μία Ferrari για καλό σκοπό

Η Ferrari αποκάλυψε ένα μοναδικό μοντέλο αξίας περίπου 1,4 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο φτιάχτηκε για τον Benjamin Sloss, υψηλόβαθμο στ...

Η Ferrari αποκάλυψε ένα μοναδικό μοντέλο αξίας περίπου 1,4 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο φτιάχτηκε για τον Benjamin Sloss, υψηλόβαθμο στέλεχος της Google.
Η αυτοκινητοβιομηχανία δώρησε την ειδική έκδοση της Ferrari 599 XX Evo σε μία δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τα θύματα του σεισμού του Μαΐου στην Ιταλία.
Ο Benjamin Sloss κατοχύρωσε το αυτοκίνητο έναντι 1,4 εκατ. ευρώ. και σήμερα το παρέλαβε στην Ιταλία από τον επικεφαλής της Ferrari boss Luca di Montezemolo καθώς και τους πιλότους της F1 Fernando Alonso και Felipe Massa.
Η Ferrari του Sloss είναι τόσο γρήγορη και δυνατή που απαγορεύεται η κυκλοφορία της στο δρόμο…
Συνήθως οι πλούσιοι ιδιοκτήτες τέτοιων αυτοκινήτων τα αφήνουν στη Ferrari να τα… φροντίζει και τα εμφανίζουν τρεις-τέσσερις φορές το χρόνο για ειδικές περιστάσεις.
Ο Luca di Montezemolo ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στη δημοπρασία συμβάλλοντας στη συγκέντρωση χρημάτων.
Δείτε τις φωτογραφίες





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση