GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

FT Deutschland: Στήριξη στο Charlie Hebdo για τα σκίτσα με τον Μωάμεθ

Η γερμανική εφημερίδα, υπέρ της δημοσίευσής τους από το γαλλικό έντυπο Ο εκδότης του γαλλικού σατιρικού περιοδικού με το επίμαχο...

Η γερμανική εφημερίδα, υπέρ της δημοσίευσής τους από το γαλλικό έντυπο
Ο εκδότης του γαλλικού σατιρικού περιοδικού με το επίμαχο φύλλο
 
Την υποστήριξή τους στην κίνηση του γαλλικού σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo να δημοσιεύσει σκίτσα με τον Μωάμεθ -σε ορισμένα από τα οποία είναι γυμνός- εκφράζουν οι γερμανικοί Financial Times.
Με το κύριο άρθρο της την Πέμπτη, η οικονομική εφημερίδα μιλά για «μία πρόκληση με ουσία», σχολιάζοντας – γενικά με τις βίαιες αντιδράσεις στον μουσουλμανικό κόσμο – πως «εάν δεν ήταν η ταινία για τον Μωάμεθ ή τα σκίτσα, θα ήταν κάτι άλλο, αυτά είναι οι αφορμές κι όχι η αιτία».

«Το υπουργείο Βλασφημίας σας προειδοποιεί: αυτή η εφημερίδα περιέχει κείμενα επικριτικά για το Ισλάμ»
διαβάζει κανείς με μεγάλα γράμματα στη μέση της πρώτης σελίδας της FDT.
Το σατιρικό περιοδικό «Charlie Hebdo έκανε δημοσιεύοντας τα σκίτσα του Μωάμεθ αυτό που ένα σατιρικό περιοδικό οφείλει να κάνει: σάτιρα» υπογραμμίζει το άρθρο. «Είναι το καθήκον του να δοκιμάζει τα πολιτικά και κοινωνικά όρια και, αν είναι απαραίτητο, να τα υπερβαίνει» προσθέτει.
Εν τω μεταξύ, αγωγή κατά του γαλλικού περιοδικού κατέθεσε μικρή συριακή οργάνωση στο Παρίσι. Η οργάνωση κατηγορεί το Charlie Hebdo ότι με τη δημοσίευση των σκίτσων υποκινεί το μίσος.
Σχόλια αναγνωστών (0)

1 σχόλιο

  1. Να πα να γαμηθει και ο μωαμεθ και ο προφητης και να δοθει η "αδεια" στο Ισραηλ να ξεπαστρεψει ΟΛΟΥΣ τους σκυλαραπαδες φιλοι μου..

    Το θεμα ειναι αλλο,αν με εννοειται:

    Ελαφρως ασχετο αλλα επικαιρο φιλοι μου:

    ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ να συλληφθουν και να εκτελεστουν ΟΛΑ τα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ.

    20-30 τετοια σκυλια , ας πουμε για πρωτη δοση..

    Αφου παρουμε το .."κολαει" ,οι θηλειες δουλεψουνε κανονικα,τοτε αλλους 50 σκυλους της αλητοσυμμοριας πασοκ σκυλια..

    Και ..συνεχιζουμε..
    Συμφωνειτε φιλοι μου??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση