GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Guardian: "Πόρσε και αυτοκίνητα της αστυνομίας σκουριάζουν στη μάντρα της κυβέρνησης"

Σε χθεσινό δημοσίευμά της, η βρετανική εφημερίδα ΤheGuardian έκανε αφιέρωμα στον...

Σε χθεσινό δημοσίευμά της, η βρετανική εφημερίδα ΤheGuardian έκανε αφιέρωμα στον...πρώην ΟΔΔΥ (Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού) που μετονομάστηκε σε ΔΔΔΥ και την κατάσταση που επικρατεί στις μάντρες, όπου χιλιάδες κατασχεθέντα αυτοκίνητα μετατρέπονται κυριολεκτικά σε παλιοσίδερα. Ανάμεσά τους και πολυτελή αμάξια που συνήθως κατάσχονται από εμπόρους ναρκωτικών ή από αδυναμία αποπληρωμής δανείων.
Η εφημερίδα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι όλα αυτά τα οχήματα παραμένουν ανεκμετάλλευτα εξαιτίας της γραφειοκρατίας, ενώ «οι προσπάθειες, να πεταχτεί ο ΟΔΔΥ στα σκουπίδια, μαζί με το ζημιογόνο κόστος λειτουργίας του, είναι ενδεικτικό της δυσκολίας που αντιμετωπίζει η ελληνική κυβέρνηση, να ικανοποιήσει τα αίτημα των ξένων πιστωτών της, οι οποίοι θέλουν να δουν το κλείσιμο μιας ντουζίνας κρατικών οργανισμών, ώστε να εξοικονομηθούν πόροι».

Πηγή: lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση