GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: H Αμερική του Ομπάμα 2016...

Πολλούς μήνες πριν, η διανομή της ταινίας του παραγωγού και δημοσιογράφου Dinesh D' Souza ήταν ιδιαίτερα προβληματική. Σήμερα, όμως, η...


Πολλούς μήνες πριν, η διανομή της ταινίας του παραγωγού και δημοσιογράφου Dinesh D' Souza ήταν ιδιαίτερα προβληματική.
Σήμερα, όμως, η ταινία με τίτλο ''Η Αμερική του Ομπάμα 2016'' είναι γεγονός και προβάλλεται σε περισσότερες από 1000 αίθουσες σε όλη την χώρα.
 Είναι το έκτο πολιτικό ντοκυμαντέρ στην αμερικάνικη ιστορία, μεταξύ αυτών και εκείνα του Μάικλ Μουρ. Ήδη σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία και κέρδη.
H μεγαλύτερη πρόκληση για τον δημιουργό της ταινίας είναι...
να αναδείξει τις αρνητικές επιπτώσεις από την ενδεχόμενη επανεκλογή του Ομπάμα τον Νοέμβριο. Δήλωσε πως κάποια μέσα ενημέρωσης σκοπίμως αγνοούν την ύπαρξη της ταινίας. ''Υπάρχει ένας δισταγμός στην Αμερική να μην στηρίξουν τον Ομπάμα, με αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι να σταματούν να είναι δημοσιογράφοι και να γίνονται προστάτες του Ομπάμα'' συμπλήρωσε. Μίλησε ακόμα και για την απροθυμία του Χόλυγουντ να στηρίξει την ταινία, καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι το αγαπημένο παιδί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση