GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H "Οδύσσεια" πλησιάζει...

O Robert Wilson σκηνοθετεί για το Εθνικό Θέατρο το ομηρικό έπος. Ο Robert Wilson εμπνέεται από το ομηρικό έπος και δημιουργεί με έλληνες ...

O Robert Wilson σκηνοθετεί για το Εθνικό Θέατρο το ομηρικό έπος.
Ο Robert Wilson εμπνέεται από το ομηρικό έπος και δημιουργεί με έλληνες ηθοποιούς μια πρωτότυπη παράσταση στην ελληνική γλώσσα για το Εθνικό Θέατρο(συμπαραγωγή με το Piccolo Teatro του Μιλάνου).
O διάσημος Αμερικάνος καλλιτέχνης, μαιτρ των φωτισμών, των χρωμάτων και της μινιμαλιστικής σκηνογραφίας, έχει ήδη επισκεφθεί τη χώρα μας αρκετές φορές με διάφορες παραγωγές ("Η όπερα της πεντάρας", "Η τελευταία μαγνητοταινία του Κραπ"). Για πρώτη φορά, όμως, σκηνοθετεί έναν ελληνικό θίασο, ο οποίος περιλαμβάνει ηθοποιούς όπως τον Νικήτα Τσακίρογλου, τη Λυδία Κονιόρδου, τον Αλέξανδρο Μυλωνά και τη Μαρία Ναυπλιώτου.
Η Οδύσσεια, που θα παρουσιαστεί στην Αθήνα από τις 26 Οκτωβρίου έως τον Μάρτιο του 2013, θα μεταφερθεί στη συνέχεια για τρεις εβδομάδες στο Piccolo Teatro του Μιλάνου αλλά και σε άλλους προορισμούς του εξωτερικού ταξιδεύοντας την χώρα μας και τον πολιτισμό μας σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η προπώληση εισιτηρίων αρχίζει την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση