GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Αλεξία Μπακογιάννη γνώρισε τον Ανδρέα Παπαδόπουλο στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη...

Ο έρως κόμματα δεν κοιτά. Η κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία, ερωτεύτηκε....

Ο έρως κόμματα δεν κοιτά. Η κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία, ερωτεύτηκε....τον εκπρόσωπο τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ανδρέα Παπαδόπουλο και μάλιστα τον γνώρισε και στον παππού της, Κωνσταντίνο Μητροτάκη.
Η γνωριμία έγινε το βράδυ της 11ης Ιουλίου, στο εστιατόριο “Αλάτσι”, εκεί όπου μια παρέα πολιτικών και δημοσιογράφων απολάμβανε κρητικές λιχουδιές και ρακές. Όταν οι πολιτικές συζητήσεις τέλειωσαν και άρχισαν τα αστεία, μια αμοιβαία συμπάθεια αναπτύχθηκε ανάμεσα στον νεαρό πολιτικό και την κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη.
Την επομένη, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος ζήτησε τον αριθμό τηλεφώνου της Αλεξίας Μπακογιάννη από κοινό τους φίλο. Έτσι ξεκίνησε ένας νέος έρωτας… Μαζί ταξίδεψαν στην Ικαρία και τα Χανιά, πάντα με παρέα, για να μην δίνουν στόχο.
Στη γενέτειρα του παππού της, μάλιστα, διέμειναν σε ξενοδοχείο και όχι στο σπίτι της οικογενείας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, η Αλεξία παρουσίασε τον νέο της έρωτα στον παππού της. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αν και καταβεβλημένος μετά την απώλεια της συζύγου του Μαρίκας, έμεινε ικανοποιημένος αυτή τη φορά από την επιλογή της “αντάρτισσας” εγγονής του, όπως τη θεωρούν στην οικογένεια.
Υπενθυμίζεται ότι εδώ και λίγους μήνες, η Αλεξία Μπακογιάννη χώρισε από τον δεύτερο σύζυγό της, χρηματιστή, Μανώλη Βάρσο.

2 σχόλια

  1. Λερναία Ύδρα, αυτή η σιχαμένη οικογένεια!

    Μή μου πείτε: κι αυτή σύντομα με διορισμό στη Βουλή;!

    Σιχάματα του κερατά! Ζυγώνει η ώρα της κρεμάλας! Όπως και η δική σας, βρωμιάρηδες δημοσιογράφοι, που ασχολείστε με τέτοια ενώ ο κόσμος καίγεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και το συναφι μεγαλωνει οι τυραννοι ενωνονται μονο ο λαος κοιτα κομματα και ιδεωλογιες.ξυπνατε προβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση