GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πέτρος στα χνάρια του ΓΑΠ-παρακολουθεί πρόγραμμα του Harvard

Στις ΗΠΑ βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο κ.  Π. Ευθυμίου και θα επιστρέψει σε έναν χρόνο! Ο πρώην υπουργός έγινε δεκτός στο πρόγραμμ...

Στις ΗΠΑ βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο κ. Π. Ευθυμίουκαι θα επιστρέψει σε έναν χρόνο!
Ο πρώην υπουργός έγινε δεκτός στο πρόγραμμα Fellows του Weatherhead Center for International Affairs του Harvard, το οποίο κάθε χρόνο παρακολουθούν 20 προσωπικότητες με μη ακαδημαϊκή διαδρομή από όλον τον κόσμο.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδόσεις και παρακολουθήσεις μαθημάτων, καθώς και ακαδημαϊκή έρευνα στις Διεθνείς Σχέσεις και προσφέρεται για όσους επιλέγουν ένα παραγωγικό διάλειμμα για ανανέωση και ενδυνάμωση της σταδιοδρομίας τους. Ο προηγούμενος Ελληνας που παρακολούθησε το εν λόγω πρόγραμμα ήταν ο κ. Γ. Παπανδρέου την περίοδο 1992-1993.
Efthymiou, Petros
Last NameEfthymiou
First NamePetros
Affiliate TitlesFellow. Former president, Organization for Security and Co-operation in Europe (OSCE), Parliamentary Assembly; Former Chief Whip, PASOK (Panhellenic Socialist Movement) in the Hellenic Parliament.
Email (Primary)pefthymiou@wcfia.harvard.edu
Telephone (primary)(617) 495-2114
Fax (Primary)(617) 496-5642
Street Address (Primary)61 Kirkland Street
Supplemental Address 1 (Primary)mailbox #34
City (Primary)Cambridge
State (Primary)MA
Postal Code (Primary)02138
Research InterestsMedia studies; media and politics; security and defense; human rights; rule of law; and justice and freedom.
Affiliate Title:
Fellow. Former president, Organization for Security and Co-operation in Europe (OSCE), Parliamentary Assembly; Former Chief Whip, PASOK (Panhellenic Socialist Movement) in the Hellenic Parliament.
Από τον Βηματοδότη
kourdistoportocali



3 σχόλια

  1. τα λενε

    και πρoγγραματα μυστικων υπηρεσιων c.i.a.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. +__________________________+

    Τρεις του Σεπτέμβρη
    ...Δεν πιστεύω να περιμένετε ευχές μέρα που είναι;;;

    Οι Έλληνες 38 χρόνια μετά βρίζουν την ώρα και την στιγμή που αυτό το χαρτί και αυτός που το κρατά εμφανίστηκαν στην Ελλάδα...

    Αυτούς πληρώνουμε και θα πληρώνουν και τα εγγόνια μας...
    + _____________________________ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΙΟΣ ,ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση