GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πρώτες πληροφορίες για το HTC One X+

Λίγες ημέρες έμειναν για την παρουσίαση της HTC στην Νέα Υόρκη και τα πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου smartphone της εταιρείας...

Λίγες ημέρες έμειναν για την παρουσίαση της HTC στην Νέα Υόρκη και τα πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου smartphone της εταιρείας διέρρευσαν ήδη στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με πηγές του CNET μέσα στην HTC, το One X+ θα διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή Tegra 3 χρονισμένο στα 1.6GHz, 1GB μνήμη RAM και 16GB ή 32GB αποθηκευτικό χώρο. Θα τρέχει την τελευταία έκδοση του Android, 4.1 Jelly Bean ενώ δημοσιεύματα θέλουν την συσκευή να έχει ήδη περάσει από έλεγχο της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Επικοινωνιών των ΗΠΑ για την υποστήριξη LTE δικτύων.
Στον σχεδιασμό του το νέο smartphone θα είναι ίδιο με τον προκάτοχο του στην μπροστινή και πίσω όψη, αλλά αισθητά πιο παχύ λόγω της μεγαλύτερης μπαταρίας του, για το μέγεθος της οποίας όμως, δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες.
Το σίγουρο είναι ότι η HTC θέλει να βελτιώσει τις συσκευές της στον τομέα του software, αφού οι τελευταίες εκδόσεις του Sense, 4.0 και 4.1 απογοήτευσαν αρκετά τους χρήστες. Το One X+ θα διαθέτει την έκδοση 4.5 του HTC Sense UI, τα χαρακτηριστικά της οποίας όμως, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.
Το HTC One X+ αναμένεται να παρουσιαστεί στις 19 Σεπτεμβρίου και, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα κυκλοφορήσει το νωρίτερο στα μέσα Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση