GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες το iCloud.com...

Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του iPhone 5, ξεκίνησε και επίσημα την λειτουργία του το iCloud.com, το γνωστό web port...

Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του iPhone 5, ξεκίνησε και επίσημα την λειτουργία του το iCloud.com, το γνωστό web portal της Apple. Το iCloud είναι ο διάδοχος του MobileMe και προσφέρει τις εφαρμογές Mail, Contacts, Calendar, Notes, Reminders, Find my iPhone και iWorks σε web μορφή.
Αυτές συγχρονίζουν δεδομένα από το iPhone εφόσον έχει ενεργοποιηθεί η αντίστοιχη ρύθμιση, επιτρέποντας στο χρήστη να έχει πρόσβαση στα δεδομένα του από οποιονδήποτε υπολογιστή.
Οι εφαρμογές Mail και Calendar έχουν ανανεωθεί τόσο πρακτικά όσο και σχεδιαστικά, θυμίζοντας αρκετά τις αντίστοιχες εφαρμογές στο Max OS X και στο iPad.
Η εφαρμογή iWork περιέχει έγγραφα Keynotes, Pages και Numbers που αποθηκεύουν οι χρήστες στο Cloud, δεν δίνει όμως την δυνατότητα επεξεργασίας τους.
Έκπληξη προκαλεί το γεγονός πως η υπηρεσία Find My iPhone, η οποία εμφανίζει τη θέση του iPhone σας στον χάρτη χρησιμοποιεί ακόμα δεδομένα του Google Maps.

Η υπηρεσία προσφέρει ένα ακόμα χαρακτηριστικό, το Lost Mode, το οποίο σε περίπτωση απώλειας της συσκευής την κλειδώνει και εμφανίζει στην οθόνη ένα μήνυμα και ένα τηλεφωνικό νούμερο μέχρι να επιστραφεί.
Η υπηρεσία ήταν μέχρι τώρα διαθέσιμη μόνο σε μορφή beta.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση