GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη ο δράστης του ξυλοδαρμού του ιδιοκτήτη του Kalua Μ. Διαμαντoύλη

Το βίντεο από τις εξωτερικές κάμερες ασφαλείας ενός κοντινού κοσμηματοπωλείου έδειξε τον δράστη του άγριου ξυλοδαρμού του γνωστο...


Το βίντεο από τις εξωτερικές κάμερες ασφαλείας ενός κοντινού κοσμηματοπωλείου έδειξε τον δράστη του άγριου ξυλοδαρμού του γνωστού επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων και ιδιοκτήτη του club Kalua, Μανώλη Διαμαντούλη, την περασμένη Τρίτη κοντά στο κέντρο του στη Μύκονο.
Όπως φαίνεται, από τα πρώτα στοιχεία, αιτία για την επίθεση σε βάρος του επιχειρηματία ήταν τα μάτια μιας γυναίκας.
Ως δράστης φέρεται ένας 19χρονος Σέρβος, που απεικονίζεται στα πλάνα της επίθεσης και εντοπίστηκε από τους άνδρες του Λιμεναρχείου Μυκόνου στο λιμάνι, σύμφωνα με το directnews.gr
Συγκεκριμένα, ο νεαρός Σέρβος κατευθυνόταν στο πλοίο της γραμμής για Πειραιά, όταν οι λιμενικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Λιμεναρχείο για προανάκριση.
Όπως αναφέρει το protothema, ο νεαρός υποστήριξε ότι επιτέθηκε στον επιχειρηματία, επειδή ενοχλήθηκε από κάτι που είπε στη συνοδό του.
Ο φερόμενος ως δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για βαριές σωματικές βλάβες, αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.
Υπενθυμίζεται, ότι ο 62χρονος Μανώλης Διαμαντούλης είχε βρεθεί αναίσθητος και αιμόφυρτος, με σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο στο δρόμο κοντά στο κέντρο.
Ο επιχειρηματίας αρχικά μεταφέρθηκε στο τοπικό Κέντρο Υγείας, ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του διακομίσθηκε στην Αθήνα και εισήχθη στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου «Υγεία».
Πάνω στο θύμα είχαν βρεθεί 1.600 ευρώ, γεγονός που είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας, αλλά και ένα χαρτάκι μέσα στο οποίο υπήρχε μια συσκευασία με υπολείμματα κοκαΐνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση