GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιχελογιαννάκης: Mην κοροϊδεύουμε το κόσμο – Ό,τι εισπράττουμε πάει στο χρέος

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Μιχελογιαννάκης ανέβασε τους τόνους στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Γρα...

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Μιχελογιαννάκης ανέβασε τους τόνους στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Γραμματείας της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Ο βουλευτής σύμφωνα με το Cretalive.gr ξεκαθάρισε ότι νέα οριζόντια μέτρα δεν πρόκειται να υπερψηφίσει λέγοντας μάλιστα απευθυνόμενος προς τον Φώτη Κουβέλη: «Πρόεδρε πρέπει να σταματήσουμε να κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Ότι εισπράττεται πάει στον Ειδικό Λογαριασμό Αποπληρωμής του χρέους, δεν μένει τίποτε στην Ελλάδα»
Ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης αφού επανέλαβε τις προτάσεις του για την εξεύρεση των 11,5 δις ευρώ που απαιτεί η τρόικα, τόνισε ότι ο λαός δεν αντέχει άλλες θυσίες ενώ ο Φώτης Κουβέλης έδειξε ότι δεν επιθυμεί να τραβήξει την κόντρα και απευθυνόμενος στον βουλευτή του είπε: «Κάνε αυτό που νομίζεις σωστό».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ίδιος σκέφτεται να μη θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας στου βουλευτές του.

2 σχόλια

  1. ____________________________________________
    ΧΑΧΑΧΑ.....Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ...ΒΓΗΚΕ ΠΑΓΑΝΙΑ

    3ΗΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ
    ΣΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ..ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΓΑΜΙΑ

    ΧΑΧΑΧ..ΚΑΤΑΝΤΙΑ....KAI O ΠΡΩΚΤΟΣ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ...
    ______________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Στρατιώτης για ενάμιση μήνα (!)
    το alter ego του cool Αλέξη!

    ALTER EGO του Αλέξη Τσίπρα είναι εδώ και χρόνια ο (διευθυντής του πολιτικού γραφείου του) Νίκος Παππάς.

    Όμως το τελευταίο διάστημα -και συγκεκριμένα αμέσως μετά τις εκλογές του Ιουνίου -είχε χαθεί από το προσκήνιο.
    Ο λόγος δεν ήταν άλλος από... το ότι πήγε να υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του.

    //////////////////////////////////
    Όχι όμως σαν χιλιάδες άλλους νέους.

    Αν και 37 ετών, έμεινε μέχρι τώρα εκτός Στρατεύματος ως μόνιμος κάτοικος εξωτερικού (!), ιδιότητα που, με βάση τον νόμο, του δίνει το δικαίωμα για μειωμένη εξάμηνη θητεία. Είναι επίσης πατέρας δύο παιδιών.

    Ο κ. Παππάς παρουσιάστηκε λοιπόν στον Στρατό Ξηράς στην Τρίπολη στις 16 Ιουλίου (όπου, κατά πληροφορίες μας, πάντως, τον περισσότερο χρόνο του τον αφιέρωσε στο διάβασμα) και στη συνέχεια έκανε χρήση άλλης μιας προνομιακής διευκόλυνσης που του παρέχει ο νόμος.

    Συγκεκριμένα, όσοι έχουν συμπληρώσει το τριακοστό πέμπτο έτος της ηλικίας τους μπορούν να εξαγοράσουν το υπόλοιπο της θητείας τους, αφού προηγουμένως υπηρετήσουν τουλάχιστον 45 ημέρες.

    Ο πιο στενός συνεργάτης του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάστηκε, επομένως, να περιμένει πολύ ούτε να παραμείνει για καιρό ντυμένος στο χακί. Μόλις συμπληρώθηκε ο ενάμισης μήνας, εξαγόρασε τους υπόλοιπους 4,5 και πήρε άρον άρον το απολυτήριο του.

    Κατά πληροφορίες, μάλιστα, ο κ. Παππάς, αμέσως μετά την απόλυση του από τον Στρατό, πήρε το αεροπλάνο και πέταξε στη Θεσσαλονίκη για να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ.

    Επίσης πήγε και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, όπου έτυχε να συζητείται, προχθές, στην «ώρα του πρωθυπουργού», ερώτηση του κόμματός του για την οικονομία...

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ.....Κ Ο Ρ Ο Ϊ Δ Α χεχεχεχε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση