GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mικρή αναστάτωση στο Άγιο Όρος...

Μικρή αναστάτωση επικράτησε σήμερα το πρωί στο Άγιο Όρος καθώς, σύμφωνα με Αγιορείτικες πηγές,κυκλοφόρησαν πληροφορίες πως εξαφανίστηκε ο...

Μικρή αναστάτωση επικράτησε σήμερα το πρωί στο Άγιο Όρος καθώς, σύμφωνα με Αγιορείτικες πηγές,κυκλοφόρησαν πληροφορίες πως εξαφανίστηκε ο ηγούμενος της Μονής Μεγίστης Λαύρας, Αρχιμανδρίτης Πρόδρομος. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ηγούμενος ο οποίος λίγο μετά τις 10΄ θα έπρεπε να βρίσκεται στην..http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=10306

1 σχόλιο


  1. ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝΟΥΝ!
    ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝΕΙ……….

    Ρε σεις βουλευτίνες και βουλευτάδες με μικρό το β γιατί δεν σας αξίζει το μεγάλο ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ τόσο μα τόσο πολύ είσαστε ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ?

    Ο Λοβέρδος από το βήμα αυτής της άθλιας βουλής είχε πει ότι το κέρδος των φαρμακοποιών είναι 36/100, βγήκε την επομένη ο πρόεδρος των φαρμακοποιών και είπε ότι είναι 26/100, ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ? ΠΟΙΑ επιχείρηση στην Ελλάδα έχει κέρδος αυτή την εποχή και με εξασφαλισμένη πελατεία βρέξει χιονίσει?

    ΑΧΡΗΣΤΟΙ της Τ Ρ Ο Ι Κ Α Σ ποιοι σας έχουν κλείσει τα μάτια και με ΤΙ, και δεν βλέπετε ότι η πληγή των ασφαλιστικών ταμείων είναι το ύψος του κέρδους επί του φαρμάκου μαζί με τα υπερκέρδη σε παντός είδους ιατρικά μηχανήματα και αναλώσιμα που πάνε σε νοσοκομεία, κλινικές κλπ, και γι’ αυτό μαζί με την εισφοροδιαφυγή τα έχουν βουλιάξει!!!!!

    Άθλιοι και πανάθλιοι αν μειώσετε τα κέρδη αυτά στο δέκα τοις εκατό που είναι ένα λογικό κέρδος αν σκεφτεί κανείς τον τζίρο, θα χάσουν τα υπερκέρδη τους δέκα χιλιάδες μαγαζιά και παραμάγαζα και θα ανασάνουν 9.990.000 ΈΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!
    Δεν τους σκέφτεστε? ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ?
    Άθλιοι, οι έμποροι του φαρμάκου, οι φαρμακοποιοί και οι έμποροι ιατρικών μηχανημάτων και αναλώσιμων, σας δουλεύουν ψιλό γαζί και σας αξίζει τέτοιοι που είσαστε, εκβιάζοντας με απεργίες και μη χορήγηση φαρμάκων εκείνοι που έκαναν να πληρωθούν και δυο και τρία χρόνια!
    ( Τώρα έχουν χαλάσει τον κόσμο για καθυστέρηση δυο και τριών μηνών) Γιατί κέρδιζαν και κερδίζουν τόσα πολλά που για αυτή την καθυστέρηση δεν τους καιγότανε καρφί!!! Γιατί διαμαρτύρονται τώρα? Γιατί τα γενόσημα φάρμακα είναι πιο φτηνά και έτσι δεν κερδίζουν τόσα όσα κέρδιζαν, γιατί άλλο κέρδος είναι τριάντα πέντε τα εκατό, ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ ευρώ, και άλλο είναι στα ΣΑΡΑΝΤΑ! Και αυτό θέλουν βασικά με τους όποιους επίορκους γιατρούς, να μην προχωρήσει το γενόσημο φάρμακο, γιατί χάνουν λεφτά!!! ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ!! ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!
    ( μήπως τα έχετε κάνει πλακάκια που λέει και ο λαός? ) Φωνάζουν αυτοί… εσείς οι κολλητοί τους τα δίνετε…. Πως?.. και η εξαθλίωση πάει σύννεφο! Όχι που θα σήκωνε κεφάλι ο λαός…..
    Η Αγγλία με την τεράστια παραγωγή πρωτοτύπων φαρμάκων, στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ, 90/100 Γ Ε Ν Ο Σ Η Μ Α !!!
    Όταν κόβετε συντάξεις φτωχών οι μισοί, και οι άλλοι μισοί που διαμαρτύρεστε, ΤΑΧΑ ΜΟΥ, γιατί αυτό που σας ενδιαφέρει στην πραγματικότητα είναι να εισπράξετε σε ψήφους μέσω αυτής της διαμαρτυρίας τον πόνο των ανθρώπων που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα, δεν βλέπετε τα δισεκατομμύρια που χάνουν τα ταμεία και όλοι οι έλληνες από τα υπερκέρδη του κυκλώματος του φαρμάκου και ειδικά από τους « πονεμένους» φαρμακοποιούς?

    Τόσο πολύ είναι δύσκολο να νομοθετήσετε έτσι που σε αυτό το κύκλωμα του φαρμάκου, μηχανήματα, αναλώσιμα να μην υπάρχει κέρδος πάνω από δέκα τα εκατό? Και ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ αρέσει, και όποιος θέλει φαρμακείο μπουτίκ Κολωνακίου να το κάνει από την τσέπη του και όχι από τα υπερκέρδη του!

    ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΌΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ?
    ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ?
    Δυστυχώς δεν θα βρεθεί ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ γιατί είσαστε όλοι και όλες σας με το κεφάλι σκυμμένο και δεν βλέπετε παρά μόνο ΤΟ προσωπικό, ΤΟ κομματικό συμφέρον και προπαντός Το ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΟ!
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ!
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ!
    Γιατί όποιος έχει το καθήκον να τους πιάσει και δεν το κάνει είναι 70/100 ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 30/100 ΑΝΙΚΑΝΟΣ!
    Σήμερα ο υπουργός υγείας ανακοίνωσε ότι ο ΕΟΠΥ χρωστά 1.500.000.000 ευρώ
    και τα καμάρια μας βουλευτίνες και βουλευτάδες με μικρό β! από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά εξακολουθούν και παίζουν το παιχνίδι ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση