GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στάση αναμονής στη McLaren

Μπορεί η εταιρία που έχει αναλάβει το management του Λιούις Χάμιλτον να διαβεβαιώνει την McLaren πως ο Βρετανός δεν έχει συμφωνήσει με...

Μπορεί η εταιρία που έχει αναλάβει το management του Λιούις Χάμιλτον να διαβεβαιώνει την McLaren πως ο Βρετανός δεν έχει συμφωνήσει με την Mercedes, ωστόσο το αφεντικό της ομάδας, Μάρτιν Γουίτμαρς τόνισε πως δεν… ενθουσιάζεται μέχρι να δει την υπογραφή στο συμβόλαιο.
Ακόμη, ο Γουίτμαρς ανέφερε πως δεν θέλει στην ομάδα του πιλότους που δεν είναι σίγουροι για το που θέλουν να βρίσκονται.
«Ένας οδηγός πρέπει να βρίσκεται και να οδηγεί σε μία ομάδα που νιώθει χαρούμενος να το κάνει. Η ομάδα και εγώ δεν θέλουμε κάποιον που δεν είναι 100% αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει, γιατί έτσι δεν μπορείς να δουλέψεις.
Έχω μάθει πολλά όλα αυτά τα χρόνια και δεν πρέπει να είσαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος μέχρι να υπογράψει κάποιος στο χαρτί», ήταν τα λόγια του αφεντικού της βρετανικής ομάδας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση