GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πρώτες εικόνες του Mini Paceman

Μέσω της διαδικτυακής έκδοσης του περιοδικού της, η Mini έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του νέου Paceman, της 3θυρης εκδοχής...

Μέσω της διαδικτυακής έκδοσης του περιοδικού της, η Mini έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του νέου Paceman, της 3θυρης εκδοχής του Countryman, που θα παρουσιαστεί στο Παρίσι και θα λανσαριστεί το 2013.
Το νέο Paceman εντυπωσιάζει με τη σχεδιαστική γλώσσα του, παραπέμποντας σε coupe, ιδίως σε ό,τι αφορά στο πίσω τμήμα του, με τα νέα κάθετα φωτιστικά σώματα, αλλά και τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες.
Έχει αρκετά κοινά σημεία αναφοράς με το Countryman, αλλά είναι λίγο μικρότερο σε μήκος (4,06 μέτρα) και κατά 20 κιλά ελαφρύτερο από το… μεγάλο αδελφό του.
Το Paceman θα διατίθεται με κινητήρα 1,6 λίτρων με 122 ίππους και 1,6 υπερτροφοδοτούμενο (Cooper S) με 184 ίππους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, όλες οι εκδόσεις θα έχουν στάνταρ το σύστημα τετρακίνησης ALL4.

Το εμπορικό λανσάρισμα του Mini Paceman, αναμένεται στις αρχές του 2013 και οι πληροφορίες θέλουν να είναι λίγο ακριβότερο από το Countryman (περίπου κατά 1.500 ευρώ).
Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στο τέλος του μήνα, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.


Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση