GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενημέρωση της Moody’s για την ελληνική οικονομία

Συνάντηση με την αναλύτρια του οίκου αξιολόγησης Moody’s Investors Service Σάρα Κάρλσον είχε χθες ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στ...

Συνάντηση με την αναλύτρια του οίκου αξιολόγησης Moody’s Investors Service Σάρα Κάρλσον είχε χθες ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας στο υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες η επικεφαλής αναλύτρια του οίκου αξιολόγησης ενημερώθηκε από τον κ. Στουρνάρα για τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα, για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και τις επιδιώξεις της ελληνικής κυβέρνησης εν όψει της Συνόδου Κορυφής της 18ης Οκτωβρίου.
Σημειώνεται πως από τον Μάρτιο 2012 και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων (PSI) ο οίκος Moody’s έχει τοποθετήσει την Ελλάδα στη βαθμίδα «C», αξιολόγηση που συνεπάγεται ότι η ελληνική οικονομία βρίσκεται στα πρόθυρα της στάσης πληρωμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση