GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρουσιάστηκε το Motorola RAZR HD...

Εκτός από τη Nokia σε παρουσιάσεις προχώρησε και η Motorola και αν κάτι έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν φυσικά το Motorola RAZR HD και όχι άδικα....

Εκτός από τη Nokia σε παρουσιάσεις προχώρησε και η Motorola και αν κάτι έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν φυσικά το Motorola RAZR HD και όχι άδικα. Η οθόνη του έχει μέγεθος 4.7 ίντσες με ανάλυση 720p, ο επεξεργαστής του είναι ο Snapdragon S4 στο 1.5 GHz dual core, έχει 1GB RAM και την Adreno 225 GPU για τα γραφικά.
Η κάμερα του είναι στα 8 megapixel ενώ επιπλέον διαθέτει και NFC chip. Περιέργως όμως η συσκευή δεν έχει εγκατεστημένο το Android 4.1 αλλά την τελευταία έκδοση του Ice Cream Sandwich την 4.0.4. Όπως έγινε γνωστό πάντως, σύντομα θα υπάρξει η σχετική αναβάθμιση.
Αν κάτι τράβηξε την προσοχή όμως αυτό ήταν η μπαταρία του RAZR HD η οποία έχει χωρητικότητα 2500 mAh! Σύμφωνα με τη Motorola η μπαταρία αυτή μπορεί να εξασφαλίσει μέχρι και 10 ώρες αναπαραγωγής βίντεο, μέχρι και 6 ώρες web surfing, και μέχρι 6 ώρες χρήσης του GPS με turn by turn navigation.
Ως προς το σχεδιασμό του, το RAZR HD δεν έχει σημαντικές διαφορές με το RAZR. Εξαίρεση αποτελεί η πίσω του όψη που είναι κατασκευασμένη εξολοκλήρου από Kevlar και η ελαχιστοποίηση του bezel γύρω από την οθόνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση