GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι είναι οι πέντε Έλληνες καλλιτέχνες που διεκδικούν βραβείο MTV; (ΦΩΤΟ)

Πέντε Έλληνες καλλιτέχνες διεκδικούν μια θέση στα φετινά ευρωπαϊκά βραβεία του MTV...

Πέντε Έλληνες καλλιτέχνες διεκδικούν μια θέση στα φετινά ευρωπαϊκά βραβεία του MTV...που θα πραγματοποιηθούν στις 11 Νοεμβρίου στη Φρανκφούρτη.
Ο λόγος για τους Claydee, Goin΄ Through, Nikki Ponte, Melisses και Vegas.
Με το «Mamacita Buena» να είναι ένα από τα hit του καλοκαιριού που μας πέρασε, ο Claydee έχει ουκ ολίγα no1 στο ενεργητικό του, ενώ το κομμάτι του αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα σε 15 χώρες του κόσμου!
Ως το δημοφιλέστερο hip-hop/R&B γκρουπ της χώρας μας διεκδικούν βραβείο στα MTV European Music Awards οι Goin’ Through, ενώ η Nikki Ponte που διακρίθηκε στο «X Factor» φιγουράρει στα charts με την συνεργασία της με τον διάσημο Ολλανδό Dj San, «Love's Like Breathing».
Το ένα single μετά το άλλο βγάζουν οι Melisses («Κράτα Τα Μάτια Σου Κλειστά», «Σαν Σκιά», « Ό,τι Άφηνες Μισό», «Πίκι Πίκι» και «More Than That», ενώ οι Vegas είναι στο συγκρότημα με τα περισσότερα YouTube views στην Ελλάδα, με το βίντεο της επιτυχίας τους «Φιλί» να είναι το πρώτο ελληνικό clip που «έσπασε» το φράγμα των 10.000.000 views!
Η ψηφοφορία μέσω Ίντερνετ είναι σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στις 9 Νοεμβρίου.
Πληροφορίες: news-piper.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση