GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Nέοι εκτυπωτές HP Deskjet Ink Advantage...

Η HP παρουσίασε τους νέους εκτυπωτές HP Deskjet Ink Advantage, οι οποίοι προσφέρουν οικονομικά προσιτές εκτυπώσεις και ενσωματώνουν τεχνολογ...

Η HP παρουσίασε τους νέους εκτυπωτές HP Deskjet Ink Advantage, οι οποίοι προσφέρουν οικονομικά προσιτές εκτυπώσεις και ενσωματώνουν τεχνολογίες που η HP παρουσίασε πρώτη στην αγορά, όπως απευθείας ασύρματη εκτύπωση χωρίς δίκτυο. Με τη νέα σειρά Ink Advantage, η HP κάνει την ποιοτική εκτύπωση πιο προσιτή για τους οικιακούς χρήστες και τις μικρές επιχειρήσεις, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να εκτυπώνουν έως και τις διπλάσιες σελίδες με το ίδιο κόστος
Η νέα σειρά HP Deskjet Ink Advantage
• Ο εκτυπωτής HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One έχει έξυπνη οθόνη γραφικών για εύκολη εκτύπωση, σάρωση και αντιγραφή, εξασφαλίζοντας παράλληλα υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις με χαμηλό λειτουργικό κόστος.
• Ο μικρός, ασύρματος εκτυπωτής HP Deskjet Ink Advantage 3515 e-All-in-One έχει σχεδιαστεί για οικιακούς χρήστες που θέλουν να κάνουν τα πάντα από μια οικονομική συσκευή: να εκτυπώνουν, να σαρώνουν, να αντιγράφουν.
• Οι νέοι εκτυπωτές HP Deskjet Ink Advantage 3525 e-All-in-One και 5525 e-All-in-One προσφέρουν τη λειτουργία HP Wireless Direct Printing, για ασύρματη εκτύπωση χωρίς να απαιτείται δίκτυο ή router.
• Οι εκτυπωτές HP Deskjet Ink Advantage 4615 All-in-One και 4625 e-All-in-One επιτρέπουν στους χρήστες να εκτυπώνουν, να σαρώνουν, να αντιγράφουν και να λαμβάνουν ή να στέλνουν φαξ εξοικονομώντας έως και 40% ενέργεια, χάρη στη λειτουργία προγραμματισμένης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης (Scheduled On/Off).
«Στην HP έχουμε αξεπέραστη παράδοση στο να θέτουμε κορυφαίες στον κλάδο καινοτομίες και επιλογές στην υπηρεσία των πελατών μας. Η διευρυμένη σειρά εκτυπωτών HP Deskjet Ink Advantage προσφέρει προσιτές επιλογές που εξασφαλίζουν στους πελάτες μας περισσότερες εκτυπώσεις με μικρότερο κόστος, χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα ή η αξιοπιστία», δήλωσε η Κάτια Νικηταΐδου, Γενική Διευθύντρια του Printing & Personal Systems Group της HP.
Η HP είναι η πρώτη που παρουσίασε τη σειρά Ink Advantage για εκτύπωση έως και διπλάσιου αριθμού σελίδων με το ίδιο κόστος και διαθέτει την πληρέστερη γκάμα προϊόντων στην Ελλάδα και την Κύπρο. Οι νέοι εκτυπωτές Deskjet Ink Advantage διαθέτουν περισσότερα χαρακτηριστικά και γρηγορότερες ταχύτητες εκτύπωσης από τους προκατόχους τους και προσφέρονται σε διάφορα επίπεδα τιμών ώστε να καλύπτουν πολλές διαφορετικές ανάγκες.
Τεχνολογίες που πρώτη η HP διέθεσε στην αγορά
Οι νέοι εκτυπωτές HP Deskjet Ink Advantage 3525 e-All-in-One και 5525 e-All-in-One έχουν χαρακτηριστικά που πρώτη η HP διέθεσε στην αγορά και καλύπτουν τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών για κινητές και ψηφιακές υπηρεσίες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα:
• Να εκτυπώνουν εύκολα από οποιαδήποτε mobile συσκευή με δυνατότητα ασύρματης επικοινωνίας, χωρίς να απαιτείται δίκτυο ή router, μέσω της λειτουργίας HP Wireless Direct Printing
• Nα εκτυπώνουν σχεδόν από οπουδήποτε χάρη στο HP ePrint
• Nα σαρώνουν απευθείας σε email χωρίς τη χρήση Η/Υ με τον εκτυπωτή HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One.
Οι εκτυπωτές HP Deskjet Ink Advantage 3525 και 5525 e-All-in-One είναι άμεσα διαθέσιμοι στην αγορά, στην ενδεικτική τιμή των 109 και 129 ευρώ αντίστοιχα. Και οι δύο εκτυπωτές διαθέτουν πιστοποίηση ENERGY STAR® και μπορούν να εξοικονομούν έως και 50% σε κατανάλωση χαρτιού, χάρη στην αυτόματη εκτύπωση και αντιγραφή διπλής όψης.

Περισσότερες επιλογές για οικονομικά προσιτές εκτυπώσεις

• Ο εκτυπωτής HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One είναι ιδανικός για οικιακούς χρήστες που θέλουν μια μικρή και οικονομική συσκευή. Οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν, να σαρώνουν και να αντιγράφουν έγγραφα και φωτογραφίες με ευκολία μέσω της έξυπνης οθόνης γραφικών και να προσαρμόζουν το μέγεθος των εικόνων και του κειμένου με τα κουμπιά σμίκρυνσης/μεγέθυνσης. Οι μαθητές κι οι φοιτητές μπορούν επίσης να αξιοποιούν τις οικονομικές εκτυπώσεις που προσφέρει η HP για να εκτυπώνουν ως την άκρη του χαρτιού και να δημιουργούν εντυπωσιακές παρουσιάσεις κι εργασίες διατηρώντας σταθερή την ποιότητα της HP.
Η ενδεικτική λιανική τιμή του Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One είναι 69 ευρώ.
• Οι εκτυπωτές HP Deskjet Ink Advantage 4615 All-in-One, 4625 e-All-in-One είναι ιδανικοί για επαγγελματίες που αναζητούν ένα πολυχρηστικό προϊόν με λειτουργίες εκτύπωσης, σάρωσης, αντιγραφής και φαξ για την παραγωγή εγγράφων επαγγελματικής ποιότητας με χαμηλό κόστος. Οι συσκευές αυτές διαθέτουν πιστοποίηση ENERGY STAR ενώ συμβάλλουν και στην εξοικονόμηση χρόνου χάρη στον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 35 σελίδων.
Με τον εκτυπωτή HP Deskjet Ink Advantage 4625 e-All-in-One οι χρήστες που εργάζονται στο σπίτι ή σε μικρές επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να εκτυπώνουν ενώ βρίσκονται μακριά από τη συσκευή με το HP ePrint και να μοιράζονται πόρους μέσω της ασύρματης δικτύωσης.Η ενδεικτική τιμή λιανικής του εκτυπωτή HP Deskjet 4625 e-All-in-One είναι 139 ευρώ, ενώ η τιμή του HP Deskjet 4615 All-in-One ανέρχεται στα 119 ευρώ.
Χαμηλό κόστος, ποιότητα εκτύπωσης HP
Τα αυθεντικά ΗΡ δοχεία μελάνης που χρησιμοποιούνται με τους εκτυπωτές Deskjet Ink Advantage εκτυπώνουν έως και 600 σελίδες με κόστος 8,50 ευρώ (και 9,50 ευρώ το δοχείο μαύρης μελάνης της σειράς ΗΡ 650) παράγοντας έγγραφα που αντέχουν στο χρόνο και φωτογραφίες ποιότητας φωτογραφικού εργαστηρίου. Το καινοτόμο σύστημα HP Ink Advantage επιτρέπει στους μαθητές και τους φοιτητές να αναδεικνύουν τις εργασίες τους και να εκτυπώνουν εκπαιδευτικό υλικό πιο οικονομικά από ποτέ και σε όσους εργάζονται στο σπίτι και σε μικρές επιχειρήσεις να απολαμβάνουν αξιόπιστες εκτυπώσεις με χαμηλό λειτουργικό κόστος.
Η εξαιρετική αξιοπιστία των εκτυπωτών HP Deskjet Ink Advantage επιτρέπει επίσης στους χρήστες να μειώσουν το κόστος βλαβών και επανεκτυπώσεων που συνεπάγεται η χρήση εναλλακτικών προϊόντων που συχνά παρουσιάζουν διαρροές και προβλήματα στη χρήση.

11 σχόλια

  1. I'm really enjoying the design and layout of your blog. It's a
    very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me
    to come here and visit more often. Did you hire
    out a designer to create your theme? Exceptional work!
    Here is my site : FinderHostel.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. If you would like to obtain a great deal from this paragraph
    then you have to apply these strategies to your won
    website.
    Also see my website > site

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Its like you read my mind! You appear to know a lot
    about this, like you wrote the book in it or
    something. I think that you can do with some pics to drive the message home a bit, but other
    than that, this is great blog. A fantastic read.
    I'll definitely be back.
    Also see my website > Online Television

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. It's truly very difficult in this busy life to listen news on TV, so I only use the web for that reason, and take the latest information.
    Here is my blog post ; Deborah Koval

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Malaysia & Singapore & brunei ultimate on the internet blogshop for wholesale & supply korean accessories, earrings,
    earstuds, choker, rings, bangle, hair & bracelet add-ons.
    Offer 35 % wholesale price cut. Ship Worldwide
    Check out my site ... Baby Onesies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Malaysia & Singapore & brunei best internet blogshop for wholesale
    & quantity korean accessories, earrings, earstuds, pendant, rings, hair, trinket & bangle add-ons.
    Offer 35 % wholesale price cut. Ship Worldwide
    Also see my web site > Orthostatic Intolerance

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. I've been exploring for a little for any high quality articles or blog posts in this sort of house . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Studying this info So i am happy to exhibit that I have a very just right uncanny feeling I came upon just what I needed. I most certainly will make sure to don?t put out of your mind this website and give it a look on a continuing basis.
    Feel free to surf my site : www.pacareerlink.state.pa.us

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. When I originally left a comment I seem to have clicked
    the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time
    a comment is added I get four emails with the exact same comment.

    Perhaps there is a means you are able to remove me from that service?
    Thanks a lot!
    Here is my website ... Newscaller Radio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Everything is very open with a really clear description
    of the challenges. It was really informative. Your site is useful.
    Thanks for sharing!

    Here is my web site quotes on fake people

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Very soon this web site will be famous among all blogging and
    site-building visitors, due to it's good posts

    my blog ... http://sexvideovoyeur.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. When some one searches for his essential thing, therefore he/she wishes to be
    available that in detail, therefore that thing
    is maintained over here.

    my web page :: www.wildpartygirls.org

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση