GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O ''Ντεμίρ'' βραβεύεται στο Βατικανό...

Η φήμη του Μουράτ Γιλντιρίμ, του ''Ντεμίρ'' του ''Μοιραίου έρωτα'' αναμένεται να φτάσει σύντομα εκτός Του...

Η φήμη του Μουράτ Γιλντιρίμ, του ''Ντεμίρ'' του ''Μοιραίου έρωτα'' αναμένεται να φτάσει σύντομα εκτός Τουρκίας και να διαδοθεί στην Ευρώπη...Ενα επισφράγισμα της πορείας του ως καλλιτέχνης στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια ήρθε τις προηγούμενες ημέρες για τον ''Ντεμίρ'' του ''Asi'', μιας και ο νεαρός ηθοποιός είναι ο καλλιτέχνης σε διεθνές επίπεδο που θα παραλάβει το Βραβείο Ηθοποιίας 2012 στην πόλη του Βατικανού στις 10 Νοεμβρίου στο πλαίσιο των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca.
H επαφή του ηθοποιού με την ελληνική γραμματεία των βραβείων έγινε μέσα στο καλοκαίρι καθώς , η ελληνική αποστολή επισκέφθηκε την Κωνσταντινούπολη και ανακοίνωσε επισήμως στον ηθοποιό ότι είναι εκείνος που επελέγη προκειμένου να βραβευθεί στην κατηγορία ''Κινηματογράφος και Θέατρο''. Εννοείται πως και ο ίδιος και οι ατζέντηδες του αποδέχθηκαν με χαρά την πρόταση που αναδεικνύει τον ηθοποιό και εκτός Τουρκικών συνόρων.
Ο Μουράτ Γιλντιρίμ, σεμνός και ιδιαίτερα χαρούμενος για το βραβείο, τόνισε ότι "είναι μεγάλη τιμή για μένα και για τη χώρα μου η βράβευσή μου στην πόλη του Βατικανού. Δεσμεύομαι να συνδράμω κι εγώ στη διάδοση των ανθρώπινων αξιών, στην ανάδειξη νέων επιστημόνων και καλλιτεχνών διεθνώς, καθώς επίσης και στην προώθηση του πολιτισμού και του εθελοντισμού”. Το επόμενο ραντεβού κλείστηκε στην Αθήνα λίγες ημέρες πριν από τη βράβευση και στη συνέχεια στις 10 Νοεμβρίου στο Βατικανό, όπου ο Μουράτ θα βρεθεί για πρώτη φορά.
Η Γεν. Γραμματέας των Βραβείων Βίκυ Μπαφατάκη δήλωσε ότι τα Βραβεία Giuseppe Sciacca ανοίγουν πολιτιστικούς δρόμους στην τέχνη οι οποίοι είναι ασύνοροι και το Βραβείο του Μουράτ Γιλντιρίμ είναι το επισφράγισμα της φιλίας των λαών πέρα από θρησκείες με κύριο άξονα τη διάδοση του πολιτισμού παγκοσμίως.

* Στη φωτό τον βλέπουμε με τα στελέχη της Ελληνικής Γραμματείας των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca : Αριστερά Σπύρος Καραουλάνης Αν.Εκπρόσωπος Ελλάδας, η Μπαχάρ Ακί Υπεύθυνη Επικοινωνίας Τουρκίας, ο Μουράτ Γιλντιρίμ , η Φιφή Χατζηστόϊκου - Συντονίστρια Εκδηλώσεων και η Βίκυ Μπαφατάκη - Γενική Γραμματέας (Vicario) Διεθνών Βραβείων G. Sciacca.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση