GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Γκρουέφσκι πρότεινε «δύο μοντέλα επίλυσης» του Σκοπιανού

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, είπε σήμερα ότι σε επιστολή που έστειλε στον Αντώνη Σαμαρά, πρότεινε «δύο μοντέλα επίλυσης...

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, είπε σήμερα ότι σε επιστολή που έστειλε στον Αντώνη Σαμαρά, πρότεινε «δύο μοντέλα επίλυσης του ζητήματος της ονομασίας». Ο Γκρούεφσκι απάντησε σε σχετικό ερώτημα του βουλευτή του κόμματός του, Βλάτκο Γκιόρτσεφ.
«Προτείναμε, κατ’ αρχήν, να επικεντρωθούμε άμεσα στο βασικό ζήτημα και, εάν δεν θέλουν να γίνει έτσι, να ξεκινήσουμε με άλλα ζητήματα όπως η σύναψη συμφωνίας αποφυγής διπλής φορολόγησης, το άνοιγμα νέας συνοριακής διόδου καθώς και ακόμη 7 – 8 ζητήματα με τα οποία θα ξεκινούσαν οι συνομιλίες και θα βελτιωνόταν η γενική ατμόσφαιρα. Αμέσως μετά από αυτό θα μπορούσαμε να περάσουμε στο βασικό ζήτημα», δήλωσε ο κ. Γκρούεφσκι, ο οποίος με τη σημερινή του δήλωση «έσπασε» το «μονομερές μορατόριουμ δηλώσεων για το όνομα» που είχε κηρύξει ο ίδιος στα τέλη Ιουλίου.
Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ δήλωσε επίσης ότι στην επιστολή του προς τον κ. Σαμαρά πρότεινε επίσης ημερομηνίες για πραγματοποίηση συνάντησης και σημείωσε ότι αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί οπουδήποτε και οποτεδήποτε προκειμένου να εξευρεθεί λύση για το θέμα του ονόματος.
Ο κ. Γκρούεφσκι απέστειλε επιστολή προς τον κ. Σαμαρά στις 31 Ιουλίου, ενώ ο πρωθυπουργός της Ελλάδας έστειλε απαντητική επιστολή προς τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ στις 4 Σεπτεμβρίου.
Ο Γκρουέφσκι θεωρεί «ότι είμαστε στον σωστό δρόμο. Αναμένουμε πως η φετινή Έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την πρόοδο της ΠΓΔΜ θα είναι μια από τις πιο θετικές Εκθέσεις σε σύγκριση με όσες έχουμε λάβει στο παρελθόν».

3 σχόλια

  1. Όποιος ασχολείται με το γελοιότατο αυτό ΝΟΥΜΕΡΟ, ονόματι Άδωνις Γεωργιάδης, είναι γελοιοδέστερος αυτού και "Ο Γελοίος!" - πέραν πάσας ΜΑΚΑΚΙΑΣ!!!

    Ο τύπος αυτός, ως "προάγγελος" του φασισμού που "μας σερβιρίστηκε" ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (βλέπε Νεο-φιλελεύθερο Καπιταλισμό) πρώτα ώς ΛΑ.Ο.Σ. (μια πιο λάϊτ εκδοχή του Φασισμού) για να... τον "καταπιούμε" ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΑΜΕ, τώρα μας έφεραν τον "αληθινό" (λες και ο Άδωνις, με τον τσεκουροβγάλτη ΕΠΕΝ-ίτη Βορίδη, ήσαν δημοκράτες!! ΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...) φασισμό- την Χ.Α.

    ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ...

    ΖΗΤΩ Ο ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ-ΤΟΥΣ ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ... ΕΝΝΟΩ!!!!!!)

    ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΗ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΣΑΣ: ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΑΣ,

    ΦΑΣΙΣΤΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΟΕΙΔΗ!!!

    Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ, ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ***********

    ΣΕ ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙΣ....

    Ε..ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ

    ΠΟΝΑ ΠΟΥΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Μ'ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΑΑΑ.

    ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση