GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι νέες ταινίες της εβδομάδας...

Αρκετές νέες ταινίες προβάλλονται στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα, έτσι οι σινεφίλ έχουν πολλές επιλογές. Η πρώτη είναι η περιπέ...


Αρκετές νέες ταινίες προβάλλονται στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα, έτσι οι σινεφίλ έχουν πολλές επιλογές. Η πρώτη είναι η περιπέτεια ''Resident Evil: Η Τιμωρία'' με τους Μίλα Γιόβοβιτς, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Κέβιν Ντουράτ και Κόλιν Σάλμον.
 Ο Μάθιου Μακ Κόναχι πρωταγωνιστεί σε μία ταινία εντελώς διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει, στην ''Kllier Joe". Μαζί του στην κωμωδάι αυτή εμφανίζονται Εμίλ Χιρς, Τζούνο Τεμπλ και Τόμας Χέιντεν Τσερτς. 
Στην ταινία κινουμένων σχεδίων ''Βrave'' η πριγκίπισσα Μερίντα προσπαθεί να βρει την δική της πορεία. Το ιδιαίτερο αυτής της ταινίας είναι πως δεν υπάρχει πρωταγωνιστής αλλά πρωταγωνιστρία. Το ''κορίτσι με τα πορτοκάλια'' είναι μία κοινωνική ταινία βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γιόστεϊν Γκάαρντερ.
 Μία άλλη κοινωνική ταινία, ''Νικώντας το σκοτάδι'', βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και διαδραματίζεται στην πόλη Λβιβ της Πολωνίας που βρίσκεται υπό ναζιστική κατοχή το 1943. Όσο για κλασικές ταινίες, προβάλλονται ''η Σκύλλα'' και ''στη Σκιά της Αμφιβολίας'' του Άλφρεντ Χίτσκοκ, η οποία θεωρείται ως μία από τις καλύτερες της δεκαετίας του '40.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση