GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι offshore εταιρείες του Καρούζου που κρύβουν πρόσωπα και δισεκατομμύρια!

Τη διαδρομή του μαύρου χρήματος μέσα από τρεις offshore εταιρείες του ομίλου Καρούζου με έδρες την Ελλάδα, την Κύπρο και τις Βρετανικ...

Τη διαδρομή του μαύρου χρήματος μέσα από τρεις offshore εταιρείες του ομίλου Καρούζου με έδρες την Ελλάδα, την Κύπρο και τις Βρετανικές Παρθένους νήσους αποκαλύπτει η Real News.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα που κυκλοφορεί αύριο ο όμιλος Καρούζου είχε συστήσει τις εταιρείες Seaville, Kalamakiou Cyprus και Zoulian Trustees μέσα από τις οποίες είχε ξεκινήσει ένας τρελός χορός δισεκατομμυρίων ευρώ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα πίσω από το δαιδαλώδες σύστημα των εταιρειών βρισκόταν ο Ιωάννης Καρούζος, κουμπάρος του Ευάγγελου Μειμαράκη, ο οποίος από το 2005 έως το 2008 αγόραζε ακίνητα-φιλέτα ανά την επικράτεια αντλώντας με χαρακτηριστική άνεση δάνεια εκατομμυρίων ευρώ από διάφορα πιστωτικά ιδρύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση