GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξαδέλφη της Κέιτ Μίντλετον στο εξώφυλλο του Playboy

Πόσο πολυτάλαντη είναι πια αυτή η οικογένεια της Κέιτ Μίντλετον… Μετά την αδελφή της και τα οπίσθιά της που έγιναν… trend, έρχεται μία...

Πόσο πολυτάλαντη είναι πια αυτή η οικογένεια της Κέιτ Μίντλετον… Μετά την αδελφή της και τα οπίσθιά της που έγιναν… trend, έρχεται μία ξαδέλφη της να ταράξει τα νερά. Η Katrina Darling ανακάλυψε μόλις πέρσι πως έχει σχέση με τη βασιλική οικογένεια- μέσω της δούκισσας του Κέιμπριτζ- αλλά δεν έχει ποτέ συναντήσει τη διάσημη ξαδέλφη της.
Τώρα η Κέιτ θα έχει την ευκαιρία να τη γνωρίσει πολύ καλά καθώς η Katrina φωτογραφήθηκε στο περιοδικό Playboy.
Στη χορεύτρια δόθηκε εξαψήφιο ποσό για να γδυθεί για το περιοδικό που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα, ενώ η έκδοση γιορτάζεται με ειδική εκδήλωση στη Νέα Υόρκη.
Στο πάρτι που έγινε στο Demi Monde Club, η 22χρονη από το Sunderland εμφανίστηκε ντυμένη με ένα ασημένιο φόρεμα, φορώντας στέμμα και κρατώντας έναν πυρσό, προς τιμήν του Αγάλματος της Ελευθερίας. Με το τραγούδι «American Woman» να παίζει, έβγαλε και τα λίγα που φορούσε και έμεινε με… ακόμα λιγότερα.

Δείτε τις φωτογραφίες





1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση