GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο (ίδιος;) «Σουλεϊμάν» έχει ξαναπροβληθεί (από την Real News) στην Ελλάδα...

Από την Βαρβάρα Παπαδοπούλου. H πρωτοβουλία της εφημερίδας «δημοκρατία» να σταματήσει τις διαφημίσεις της στον Ant1 για όσο διάστημα προβ...

Από την Βαρβάρα Παπαδοπούλου.

H πρωτοβουλία της εφημερίδας «δημοκρατία» να σταματήσει τις διαφημίσεις της στον Ant1 για όσο διάστημα προβάλλεται η τουρκική σειρά «Σουλεϊμάν» προκάλεσε αίσθηση και πολλά θετικά σχόλια. Η εφημερίδα έχει και μια συνεπή στάση στα θέματα αυτά. Βρήκε όμως και μιμητές. Χθες ο Νίκος Χατζηνικολάου, από την ραδιοφωνική εκπομπή του, ανακοίνωσε και αυτός ότι και η δική του εφημερίδα, η Real News, δεν θα διαφημίζεται για τον ίδιο λόγο  στο κανάλι αυτό, στο συγκεκριμένο σήριαλ.
Αλλά, όπως διαβάζω σήμερα, σε πρώτη πανελλαδική προβολή η σειρά «Σουλεϊμάν», είχε δοθεί πριν από καιρό από την ίδια την Real News! Δεν ξέρω αν πρόκειται για την ίδια σειρά, αφού δεν βλέπω τούρκικα, αλλά έχω μπερδευτεί. Γι αυτό σας γράφω και το σημείωμα αυτό, μπας και βρούμε άκρη.

7 σχόλια

  1. Δέν προκάλεσε καμιά αίσθηση!

    Αντιθετως,
    η ακροαματικοτητα στον Αντέννα αυξηθηκε, οι διαφημισεις το ιδιο και η Sila έχασε στο Μέγκα.

    Ο Σουλειμαν παιζει καλα τον ρόλο του, οπως πολυ καλα τον παιζουν αυτοι που σχεδιασαν και πραγματοποιησαν την υπερπαραγωγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε λιγο θα μιλαμε τουρκικα και θα το λεμε προοδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο λεβεντομαλάκ@@ τα έβαλε με την "κ@λ@τρυπίδα του"!!!

    Δεν θα σας πούμε ποιος έγραψε τις παρακάτω γραμμές, είναι -πολύ- εύκολο να το καταλάβετε!

    Γράφει λοιπόν ο βουλευτής σε ΔΗΜΟΣΙΑ ανάρτηση στο facebook στο οποίο έχει πρόσβαση ο κάθε ένας χρήστης του internet και φυσικά το κάθε παιδάκι!
    Αλήθεια σε αυτές τις περιπτώσεις ένας εισαγγελέας τι θα έπρεπε να κάνει;

    Αντιγράφω (copy+paste) το σχόλιο όπως αναρτήθηκε ΔΗΜΟΣΙΑ (δεν χρειάζεται να είναι κάποιος "φίλος" του για να το διαβάσει) στο facebook του βουλευτή!

    "Διάβασα σήμερα στα "Νέα" ένα κατατοπιστικότατο άρθρο γύρω από τη νέα τεχνολογία εντοπισμού των παιδιών από τους γονείς τους -φανταχτερά λογισμικά που, έναντι ενός γλίσχρου ποσού, τοποθετούνται στο κινητό του παιδιού μας, με ή χωρίς τη συγκατάθεσή του.
    Βεβαίως, τα ίδια λογισμικά μπορούν να τοποθετηθούν στα κινητά των υπαλλήλων μας, των συζύγων μας, των σκύλων μας, καθώς και στην ίδια μας την κωλοτρυπίδα, σε περίπτωση που η τελευταία διανοηθεί να αποσκιρτήσει.
    Εύγε.΄Ενας γενναίος, νέος κόσμος."

    Όποιος δεν κατάλαβε ποιος είναι
    ο βουλευτής ας το δει...Σύριζα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο αντεννα κονομαει χοντρα ευρω απο του ςτουρκους που πηγαίνουν για καυσιμα των αεροσκαφών τους οταν πετανε πανω απο το αιγαίο κτυπωντας ελληνικά αεροσκάφη
    Ο αντεννα μαζι με τον σκαι ειναι αντεθνικά κανάλια.
    Ελπίζω να ερθει γρηγορα η ωρα για να πληρώσουν και μαλιστα απο το ελληνικό κράτος και όχι απο την χρυση αυγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διευθύντρια τουρκικού καναλιού που εκπέμπει και στη Θράκη η αδελφή βουλευτή του Τσίπρα..

    Το ελληνικό κοινό μπορεί να … κόλλησε με τον Σουλεϊμάν και τη Σιλά, μπορεί ακόμη να υπάρχουν αντιδράσεις από συγκεκριμένα κόμματα και πολιτικούς, όμως στο ΣΥΡΙΖΑ η τηλεόραση … δεν έχει σύνορα.

    Είναι αλήθεια ότι η αδελφή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι διευθύντρια σε τούρκικο κανάλι που φροντίζει να εκπέμπει και στην Θράκη ;

    Αυτό αναφέρει η εφημερίδα Δημοκρατία με δημοσίευμά της, στο οποίο αναφέρει ότι «προϊσταμένη της αντίστοιχης διεύθυνσης του ΤRT, καναλιού της Τουρκίας που εκπέμπει και στη Θράκη, είναι η αδελφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ξάνθης, Ζεϊμπέκ Χουσεϊν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Κασιδιάρης: Λέμε και καμιά μαλακ@@ για να κάνουμε τους νταήδες....
    _________________________________________________
    Κασιδιάρης "Χέρι που πειράζει Έλληνα πρέπει να κόβεται"...
    προφανώς για να μοιάσουμε στους Iσλαμοφασίστες που κατηγορούμε... στη συνέχεια πήγε να το σώσει λέγοντας ότι το είπε συμβολικά και εμείς τον πιστέεεεεεεψαμε.

    Δείτε το βίντεο: Κασιδιάρης: "Χέρι που πειράζει Έλληνα, κόβεται"
    Δημοσιεύτηκε στις 11 Σεπ 2012 από skai

    ρε Kασιδιαρη τι διαφορα εχει αυτα που λες με αυτα που λενε οι φανατικοι Iσλαμιστες ?
    κοιτα που εδωσαν βημα στους νεοναζι..αρε Eλλαδιτσα

    Τι τη θες τη ζωή σου άμα ψηφίζεις Χ.Α; Καλύτερα αυτοκτόνησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙ ΑΝΤΕΝΝΑ ΟΣΟ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ
    ΓΑΜΟ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ
    ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΪ ΣΟΥ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση