GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι μειώσεις στους νοσοκομειακούς γιατρούς ισοδυναμούν με μια … καλή μίζα της SIEMENS

Από το www.ygeianet.gr/ .  Τονίζει η ΑΡΣΙ σε ανακοίνωσή της: "Ο πρωθυπουργός στην … «επίσκεψη αστραπή» που έκανε στην ΔΕΘ το περασμέ...

Από το www.ygeianet.gr/.

 Τονίζει η ΑΡΣΙ σε ανακοίνωσή της:
"Ο πρωθυπουργός στην … «επίσκεψη αστραπή» που έκανε στην ΔΕΘ το περασμένο Σάββατο συνέχισε την τακτική των (κροκοδείλιων) δακρύων για τους «ένστολους», όμως δεν καταδέχτηκε να πει ούτε μία λέξη συμπάθειας (έστω και για τα προσχήματα) για τους νοσοκομειακούς γιατρούς…
 Τέτοιου μεγέθους γαϊδουριά ! Απόλυτη περιφρόνηση για τους ειδικευόμενους των 950 ευρώ τον μήνα που τώρα με επικείμενη μείωση κατά 13% θα πάνε κοντά στα 800, ειδικευόμενους σαν και αυτούς π.χ. που ΞΕΝΥΧΤΑΓΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ όταν χειρουργήθηκε πριν λίγους μήνες … Ολοκληρωτική απαξίωση για τους ειδικούς του ΕΣΥ που στηρίζουν με αυτοθυσία ό,τι έχει απομείνει από τη δημόσια περίθαλψη. Μάλιστα, ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση και τα «παπαγαλάκια» τους δείχνουν πως αντιμετωπίζουν την παραπέρα περικοπή των (ήδη πενιχρών) αποδοχών μας με ένα είδος χαιρεκακίας και εκδικητικότητας. Αυτό φαίνεται να πηγάζει από την ίδια την τρόϊκα και διαχέεται από τους εγχώριους τοποτηρητές της.
Στόχος είναι η πλήρης μισθολογική εξαθλίωση των νοσοκομειακών γιατρών σε επίπεδα τριτοκοσμικής χώρας, ώστε να «ωριμάσει» το επόμενο πολυπόθητο μέτρο : η κατάργηση της αποκλειστικής απασχόλησης. Αυτό που ήδη ετοιμαζόταν από τον κ. Λοβέρδο και τους «μαυραγορίτες» μυστικοσυμβούλους του, φαίνεται πως οδεύει προς υλοποίηση πολύ γρήγορα. Είναι αυτονόητο πως έτσι μπαίνει οριστικά ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στο ΕΣΥ και σε κάθε έννοια δωρεάν και ισότιμης περίθαλψης. Είναι σαφές πως εκεί αποσκοπεί η χούντα κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ – κυβέρνησης, αφού το «δημοσιονομικό όφελος» από την μείωση του ειδικού ιατρικού μισθολογίου κατά 13% είναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΣΤΕΙΟ (35-40 εκ ευρώ ανά έτος, όσο δηλαδή μια … καλή μίζα της SIEMENS)".

7 σχόλια

  1. ΠOIOS ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΡΑΣΕ Η ΚΟΛΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμιά αντίρρηση με τον τίτλο όσο κι αν είναι υπερβολικός.

    Όλοι αυτοί όμως οι εξυπνάκηδες που τώρα ξύπνησαν και ανακάλυψαν τι είναι η ΕΛλάδα, θα μας πουν αν δεν κοπούν οι μισθοί, πού θα βρούμε τα λεφτά να τους πληρώσουμε;;;

    Μάνιασε η γλώσσα του αγίου Παπανδρέου να το λέει αλλά εις μάτην. Μόνο εξυπνακισμοί.

    Και η απάντηση προφανώς "να τα πάρουν από τους κλέφτες" ή "να συλλάβουν τη φοροδιαφυγή" δεν εξασφαλίζει μισθούς. Ίσως κανέναν εμφύλιο. Και τώρα προς τα κει πάμε αλλά τουλάχιστον σημειωτόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ηλεκτρονική συνταγογράφηση που ο ΓΑΠ (χτυπηθείτε όσο θέλετε...) ξεκίνησε να υλοποιεί και θα μείωνε τη νοσοκομειακή δαπάνη, θα είχε ευεργετική ανταπόδοση και στους γιατρούς. Ας προσέχετε τι εύχεστε άλλη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είστε μορφωμένοι άνθρωποι, κατά τεκμήριο οι πιο μορφωμένοι. Πρέπει να αντιληφθείτε ότι η διαφθορά στον χώρο σας είναι τεράστια. Δεν έχω δει τους συνδικαλιστές σας ΜΙΑ φορά να καταγγέλουν έναν επίορκο. Μία φορά έστω για δείγμα ρε παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΩΡΑΙΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ. ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ.

    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ SIEMENS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. PLAKA KANETE ETSI? O XWROS SAS KOSTIZEI STON LAO KA8E XRONO OSO H SIEMENS

    POU EISAI RE GAP, POU EISAI...PIGES NA TOUS VALEIS XERI KAI SE EFAGAN OLOI MAZI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μία Siemens κάθε χρόνο μας κοστίζουν οι γιατροί (οι κακοί, με τις σπατάλες). Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση