GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Το Spiegel αποκαλύπτει όσα κρύβουν από το λαό»

«Το Spiegel εμφανίζοντας το πραγματικό μέγεθος των ελλειμμάτων αποκαλύπτει αυτό που προς το παρόν η συγκυβέρνηση και η ΕΕ κρύβουν από ...

«Το Spiegel εμφανίζοντας το πραγματικό μέγεθος των ελλειμμάτων αποκαλύπτει αυτό που προς το παρόν η συγκυβέρνηση και η ΕΕ κρύβουν από το λαό», αναφέρει σε σχόλιο του το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, με αφορμή το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού σχετικά με το ελληνικό έλλειμμα και το νέο «κούρεμα» στο ελληνικό χρέος.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ΚΚΕ, το Spiegel αποκαλύπτει ότι «τα νέα εξοντωτικά αντιλαϊκά μέτρα που φέρνουν αφορούν την ελεγχόμενη χρεοκοπία που έγινε με την εφαρμογή της δανειακής σύμβασης και ότι μετά από αυτά θα ακολουθήσουν ακόμα χειρότερα, που θα συνοδεύουν μια νέα μεγαλύτερη χρεοκοπία είτε με επιμήκυνση είτε με νέο κούρεμα».
Και καταλήγει: «Όσο πιο γρήγορα πει ο λαός με την οργάνωση και αντεπίθεσή του όχι στις θυσίες για την καπιταλιστική κερδοφορία και τον “ευρωμονόδρομο”, τόσο λιγότερες θα είναι οι συμφορές του».

1 σχόλιο

  1. Καλά εσείς φωνάζετε ότι καλύτερα πλούσιος και υγιής παρά φτωχός και άρρωστος.

    Τίποτα να βγάλουμε την κρίση ΜΕΣΑ στο αστικό καθεστώς έχετε να μας πείτε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση