GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθησαν δύο δημοσιογράφοι της Sun

Συνελήφθησαν σήμερα στη Βρετανία ένας αξιωματικός της βρετανικής αστυνομίας και δύο δημοσιογράφοι της εφημερίδας Sun του Ρούπερτ Μέρντ...

Συνελήφθησαν σήμερα στη Βρετανία ένας αξιωματικός της βρετανικής αστυνομίας και δύο δημοσιογράφοι της εφημερίδας Sun του Ρούπερτ Μέρντοκ ως ύποπτοι για διαφθορά, στο πλαίσιο της έρευνας που πραγματοποιεί η βρετανική αστυνομία για δωροδοκίες αξιωματούχων και αστυνομικών με αντάλλαγμα την παροχή πληροφοριών.
Ο 39χρονος αξιωματικός της αστυνομίας του Ουίλτσιρ, στη νοτιοδυτική Αγγλία, συνελήφθη σήμερα στο σπίτι του, ενώ ένας 51χρονος δημοσιογράφος συνελήφθη στην πόλη του Μπρίστολ και ένας άλλος 32χρονος δημοσιογράφος στο Λονδίνο, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλλήψεις έγιναν κατόπιν πληροφοριών που συνέλεξε η Επιτροπή Διαχειριστικών Κανόνων του ομίλου News Corp, η οποία συστάθηκε μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών στη Βρετανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση