GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πινγκ πονγκ» Μουρούτη – Παππά μέσω Twitter σε υψηλούς τόνους

Με ντιμπέιτ έμοιαζε ο διάλογος του αναπληρωτή εκπροσώπου της ΝΔ, Γιώργου Μουρούτη και του διευθυντή του γραφείου του Αλέξη Τσίπρ...


Με ντιμπέιτ έμοιαζε ο διάλογος του αναπληρωτή εκπροσώπου της ΝΔ, Γιώργου Μουρούτη και του διευθυντή του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Παππά, μέσω Twitter με το φλέγον ζήτημα της «Αργεντινής» να κυριαρχεί.
Aπό την ανταλλαγή «τιτιβισμάτων» δεν έλειψαν οι ειρωνείες και τα πειράγματα, αλλά τελικά επήλθε συμφωνία και… αίσιο τέλος.
Ο διάλογος Μουρούτη-Παππά:
ΜΟΥΡ: Έχει πλάκα ο ΣΥΡΙΖΑ που ζητα αυξήσεις για τους ενστόλους που με το προγραμμά του θα τους αφοπλίσει και θα τους καταργήσει!!!
ΠΑΠ: Ο του ελικοπτέρου ήταν ο τελευταίος πρωθυπουργός α λα ΔΝΤ. Τι ώρα είναι η συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού; Θέλω να τη δω.
ΜΟΥΡ: Ο του ελικοπτέρου ήταν αυτός που υποσχόταν παραδείσους και τελικα χρεωκόπησε τη χώρα του (βέβαια αυτός ψηφίστηκε πρόεδρος).
ΠΑΠ: Ο του ελικοπτέρου έκανε λιτότητα α λα Σαμαράς. Και στο τέλος δεν του έδωσαν τη δόση.
ΜΟΥΡ: Με μπέρδεψες! Τελικά το πρότυπό σας ποιος είναι απ´ όλους;
ΠΑΠ: Τον αύγουστο του 2001 Μπους, Αθνάρ και Μπλερ υποστήριξαν το πρόγραμμα λιτότητας του Ντε λα ρούα. Θυμίζει συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ;
ΜΟΥΡ: Αν ειναι ετσι τότε γιατι εκλιπαρείτε να σας δεχτούν οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι;
ΠΑΠ: Εσύ πιστεύεις ότι έπρεπε να μας συναντήσουν ή όχι; -δεν απάντησες.
ΜΟΥΡ: Τι;
ΠΑΠ: Αν έπρεπε να δεχτούν συνάντηση με Τσίπρα.
ΜΟΥΡ: Αφού το ζήτησε ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης. Ναι! Βάσει πρωτοκόλλου όχι! Μπορει όμως να ζητήσει να πάει στις Βρυξέλλες να τους δει όλους. -ούτε εσύ δεν απαντησες όμως.
ΠΑΠ: Στην πολιτική δεν συναντιέσαι μόνο με όσους συμφωνείς. Απλό.
ΜΟΥΡ: Σύμφωνοι, δεκτό! καλό μεσημέρι.
ΠΑΠ: Επίσης.

1 σχόλιο

  1. Μα! Τοπαμε!!
    Αν δεν ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ καμποσα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια,δεν υπαρχει καμμια προοπτικη..

    Το ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ,το μαμουνι παπακωνσταντινου,το γατί λοβερδο,το μαιμου κουτρουμανη κλπ κλπ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ να εχουν εξοντωθει..

    Τι να λεμε τωρα !!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση