GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Virage δίνει θέση στη νέα DB9

Το πρόωρο τέλος εποχής για την Aston Martin Virage, συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό λανσάρισμα για τον Βρετανό κατασκευαστή, που αποκα...

Το πρόωρο τέλος εποχής για την Aston Martin Virage, συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό λανσάρισμα για τον Βρετανό κατασκευαστή, που αποκαλύπτει τη νέα DB9 2013.
Αυτό που αρχικά είχε διαρρεύσει ως φήμη, επιβεβαιώθηκε επίσημα από την Aston Martin. Η εμπορική παρουσία της Virage ολοκληρώνεται μετά από μόλις 18 μήνες, για να δημιουργηθεί ο κατάλληλος χώρος, για το λανσάρισμα της νέας DB9 2013! Το πολυτελές coupe-roadster της βρετανικής εταιρείας, αποτελεί στην ουσία ένα εκρηκτικό μείγμα του στυλ της Virage, με την τεχνολογική υπεροχή (πλαίσιο και κινητήρας) της Vanquish.
Κάτω από το καπό βρίσκεται η πιο σύγχρονη εκδοχή του V12 των 6.0 λίτρων, που αποδίδει 520 ίππους (40 περισσότερους από το προηγούμενο μοντέλο που αντικαθιστά και 20 από τη Virage), με ροπή 620 Nm στις 5.500 σ.α.λ. Τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 4,6 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 295 χλμ/ώρα. Στο στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονται τα κεραμικά φρένα και το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων Touchtronic 2. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η κατανομή βάρους επιττυγχάνει το ιδεατό 50/50, ενώ οι 20άρες ζάντες ντύνουν τα ελαστικά Pirelli P Zero.
Η πολυτέλεια και το εξοπλιστικό υπόβαθρο δεν διαφοροποιούνται ουσιαστικά, από τα περισσότερα μοντέλα της φίρμας, με τη διαφορά ότι διατίθεται στάνταρ και κάμερα οπισθοπορείας. Η τιμή της νέας DB9 πλησιάζει τις 175.000 ευρώ, για τις αγορές της Μεγάλης Βρετανίας και της Γερμανίας.




Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση