GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παγώνουν τα επεκτατικά πλάνα της Volkswagen

«Φρένο» στην περαιτέρω επέκταση του πανίσχυρου ομίλου της βάζει η Volkswagen, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του, ο διευθύνων σύμβουλος το...

«Φρένο» στην περαιτέρω επέκταση του πανίσχυρου ομίλου της βάζει η Volkswagen, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του, ο διευθύνων σύμβουλος του γερμανικού κολοσσού, Martin Winterkorn.
Μιλώντας στο γερμανικό Τύπο, ο CEO του VW Group, Martin Winterkorn, ξεκαθάρισε ότι η εταιρεία δεν εξετάζει -αυτή τη στιγμή- το ενδεχόμενο να εξαγοράσει κι άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες.
«Έχουμε πολλά να κάνουμε, επί του παρόντος και κυρίως να οδηγήσουμε τις 12 μάρκες μας, στο επίπεδο που θέλουμε να βρίσκονται».
Ο Winterkorn αποκάλυψε, επίσης, την πρόθεση του ομίλου να επεκταθεί στη Νοτιοανατολική Ασία, αλλά διέψευσε τις φήμες που θέλουν τη VW να εξαγοράσει την Proton.
Παρόλα αυτά, δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του, για την περίπτωση της Alfa Romeo: «Δεν αποτελεί μυστικό το ότι θεωρώ την Alfa Romeo μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μάρκα, αλλά για την ώρα είμαστε απασχολημένοι με τις δικές μας φίρμες».
Όπως προκύπτει από τα σχόλια κορυφαίων στελεχών του γερμανικού Group, η Volkswagen έχει στις άμεσες προτεραιότητές της, την ανάπτυξη των νεότερων μελών της «οικογένειας», όπως η Porsche, η Ducati, η Scania και η Man.
Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση