GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόβλημα με το WiFi παρουσιάζουν αρκετά iPhone 5

Δεν έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από την κυκλοφορία του iPhone 5 και ήδη έκαναν την εμφάνιση τους τα πρώτα προβλήματα, ευτυχώς σε μ...

Δεν έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από την κυκλοφορία του iPhone 5 και ήδη έκαναν την εμφάνιση τους τα πρώτα προβλήματα, ευτυχώς σε μεμονωμένους χρήστες. Πρώτα είχαμε αναφορές για «ξεφλούδισμα» του χρώματος, τώρα αρκετοί χρήστες αναφέρουν προβλήματα με το WiFi της συσκευής όταν αυτή συνδέεται σε router με κρυπτογράφηση WPA2. Ο χρήστης meary περιγράφει πλήρως το πρόβλημα στο forum του MacRumors: «(Το WiFi) είναι πολύ, πολύ αργό και με συχνές αποσυνδέσεις, σχεδόν άχρηστο» ενώ ο C4RLOCO αναφέρει πως χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση WAP στο router του το πρόβλημα εξαφανίζεται. Η μόνιμη χρήση WEP όμως δεν συνιστάται καθώς η κρυπτογράφηση που προσφέρει είναι λιγότερο ασφαλής και μπορεί να παραβιαστεί σχετικά εύκολα με τα κατάλληλα προγράμματα.
Όπως φαίνεται μάλιστα το πρόβλημα δεν έχει καμία σχέση με το iOS 6 αλλά με την ίδια την συσκευή. Ο meary αναφέρει πως «δεν είχα κανένα πρόβλημα με το iPhone 4. Χρησιμοποιώ κωδικοποίηση WPA2 και δεν έχω πρόθεση να την αλλάξω σε WEP. Καλά, δεν το δοκίμασε αυτό η Apple;» ενώ το σύνολο των χρηστών που διαθέτουν και τις δυο συσκευές αναφέρουν πως το WiFi του iPhone 4S με iOS 6 λειτουργεί απροβλημάτιστα.
Την ίδια στιγμή αρκετοί χρήστες αναφέρουν πως δεν έχουν θέμα με το WiFi της συσκευής τους, οπότε μάλλον το πρόβλημα παρουσιάζεται σε κάποια συγκεκριμένη παρτίδα της συσκευής. Το σίγουρο είναι ότι η εταιρεία θα προσπαθήσει να επιλύσει το πρόβλημα όσο το δυνατόν συντομότερο, εάν δε πρόκειται για θέμα του hardware θα αντικαταστήσει δωρεάν την συσκευή σε όσους χρήστες επηρεάζονται.
Η Apple αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα.

3 σχόλια

  1. Φωτιά πήραν τα πληκτρολόγια μετά τη σύλληψη του 27χρονου που είχε δημιουργήσει τον λογαριασμό Γέροντας...
    Παστίτσιος στο Facebook, κάνοντας το #FreeGeronPastitsios παγκόσμιο trend στο twitter.
    Η χιουμοριστική διάθεση των χρηστών του twitter "απλώθηκε" σε τέτοιο βαθμό, που το #FreeGeronPastitsios έφτασε να βρίσκεται ακόμα και στη δεύτερη θέση ανάμεσα στα worldwide trends του twitter.

    μπραβο σφακιανακη..
    αξια η θεση σου
    γι'αυτο δεν σε κουναει κανεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΕΤΑΤΕ 700 ΚΑΙ EURO ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΦΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΑΚΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.
    ΓΙ΄'ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση