GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wirtschaftswoche: Γερμανούς εμπειρογνώμονες στην Ελλάδα θέλει το ΔΝΤ

Γερμανούς συνταξιούχους εφοριακούς θέλει να επιστρατεύσει το ΔΝΤ θέλει προκειμένου να οικοδομηθεί ένα λειτουργικό φορολογικό σύστημα σ...


Γερμανούς συνταξιούχους εφοριακούς θέλει να επιστρατεύσει το ΔΝΤ θέλει προκειμένου να οικοδομηθεί ένα λειτουργικό φορολογικό σύστημα στην Ελλάδα, αναφέρει η εβδομαδιαία οικονομική επιθεώρηση Wirtschaftswoche, όπως μεταδίδει η Deutsche Welle.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ «σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να οικοδομήσει ένα λειτουργικό χρηματοπιστωτικό σύστημα στην Ελλάδα, η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ θέλει να κινητοποιήσει και γερμανούς συνταξιούχους. Προκειμένου να δημιουργήσει μια “εσωτερική δεξαμενή ειδικών”, το ΔΝΤ αναζητά Γερμανούς εμπειρογνώμονες με μακροχρόνια εμπειρία στο πεδίο της φορολογίας (…)»
«Ήδη από το Νοέμβριο του προηγούμενου έτους περίπου 170 εμπειρογνώμονες επί των φορολογικών από γερμανικές οικονομικές υπηρεσίες (…) βρίσκονται σε ετοιμότητα προκειμένου να ενισχύσουν τις ελληνικές φορολογικές αρχές.
Κατά τον υφυπουργό Οικονομικών Χάρτμουτ Κόσικ ωστόσο, μόλις επτά γερμανοί δημόσιοι υπάλληλοι χρησιμοποιήθηκαν στην Αθήνα. Σε διήμερα ή τριήμερα workshops εκπαίδευσαν έλληνες υπαλλήλους στα πεδία της εφαρμογής, του εξωτερικού ελέγχου αλλά και του τρόπου αντιμετώπισης των μεγάλων επιχειρήσεων και των πλουσίων πολιτών».

3 σχόλια

  1. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ



    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

    ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ






    ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ
    ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι μόνο εφοριακούς,

    και αστυνομικούς και δικαστές και δασκάλους να στείλετε,

    και κινητές φυλακές γιατί αυτες που εχουμε δεν θα επαρκέσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έρχεται το οριστικό τέλος της τρικομματικής κυβέρνησης. Σε όλους τους χώρους ακούγονται πολύ αρνητικά σχόλια για την εγκληματική κατάργηση του αφορολογήτου και των επιδομάτων για τα παιδιά. Παραδοσιακοί ψηφοφόροι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, κάθε ηλικίας, ετοιμάζονται να αποχωρήσουν μαζικά τις επόμενες μέρες από τα κόμματα και από τις νεολαιίστικες οργανώσεις και τον συνδικαλισμό. Διαλυτικές τάσεις στην ΟΝΝΕΔ και ν. ΠΑΣΟΚ, αφού φεύγουν τα παιδιά των Τρίτεκνων, των Πολύτεκνων και των Ανέργων.

    http://ierapostoli.wordpress.com/2012/09/29/daimonismos_politikoi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση