GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ελληνικό Τwitter αποχαιρέτησε τον Απόστολο Γκανά με το #TolisLovedMaria

Ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά πρόσωπα στην κοινωνία του Twitter, o Aπόστολος Γκανάς γνωστός και με το όνομα «moloch82», άφησε την ...

Ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά πρόσωπα στην κοινωνία του Twitter, o Aπόστολος Γκανάς γνωστός και με το όνομα «moloch82», άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.
Ο Απόστολος Γκανάς, είχε ζητήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό από όλους όσοι τον ακολουθούσαν στο Twitter σε περίπτωση που φύγει από τη ζωή, να τιμήσουν το κορίτσι που στεκόταν δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια, τη Μαρία, με την οποία γνωρίζονταν και ήταν μαζι από τα χρόνια του σχολείου. Έτσι σήμερα το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο πλημμύρισε από μηνύματα με το tag #TolisLovedMaria. το οποίο μάλιστα έγινε και παγκόσμιο trend!

2 σχόλια

  1. ΘΑ Σ΄ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΣΤΟΛΗ ήσουνα ένα μέλος της οικογένειας μας απο μοράκι που έφερε η αξεχαστη μανούλα σου στο σπίτι μας μέχρι σήμερα μόνο καλωσύνη ανέβλυζε απο μέσα σου.
    Ας ειναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.
    Βασίλης Ζωή Σέργιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Θεός να σε αναπαύει, καλή ανάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση