GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πακέτο διάσωσης… XXL σχεδιάζει η Ε.Ε.»

Για ένα εκτεταμένο πακέτο για τη διάσωση του ευρώ το αργότερο μέχρι το Νοέμβριο προετοιμάζονται οι αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφων...

Για ένα εκτεταμένο πακέτο για τη διάσωση του ευρώ το αργότερο μέχρι το Νοέμβριο προετοιμάζονται οι αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ των Financial Times Deutschland.
Το νέο αυτό πακέτο θα περιλαμβάνει αλλαγές στο ελληνικό πρόγραμμα, δεύτερη διάσωση για την Ισπανία και το πρόγραμμα για την Κύπρο, και αναμένεται να παρουσιαστούν στα εθνικά κοινοβούλια έως το Νοέμβριο, σύμφωνα με ανώνυμες πηγές της ευρωζώνης που επικαλείται η εφημερίδα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των FTD, με τίτλο «πακέτο διάσωσης XXL σχεδιάζει η Ε.Ε.» παρουσιάζονται αντιστάσεις στο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδας «κυρίως στο γερμανικό κοινοβούλιο», ενώ όπως σχολιάζει η οικονομική εφημερίδα, ένα τέτοιο πακέτο θα παρουσιαζόταν ως η λύση που θα δώσει αποφασιστική ώθηση στις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί μέχρι σήμερα για την καταπολέμηση της κρίσης χρέους.
Η γερμανική κυβέρνηση δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να δοθεί περισσότερος χρόνος στην Ελλάδα, αλλά, όπως σημειώνουν οι FTD, ωστόσο, στο δημοσίευμα επισημαίνεται πως το ερώτημα για ένα τρίτο πρόγραμμα στήριξης ή ένα μερικό κούρεμα χρέους δεν τίθεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση