GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε εξέλιξη η μεγάλη επιχείρηση του «Ξένιου Δία» στην Πάτρα – 100 συλλήψεις

Περισσότερες από 200 προσαγωγές και 100 συλλήψεις μεταναστών έχουν πραγματοποιηθεί από νωρίς το πρωί, στο πλαίσιο της επιχείρηση...


Περισσότερες από 200 προσαγωγές και 100 συλλήψεις μεταναστών έχουν πραγματοποιηθεί από νωρίς το πρωί, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» της ΕΛ.ΑΣ που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πάτρα.
Οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν τους μετανάστες στο κτίριο του πρώην εργοστασίου της «Πειραϊκής – Πατραϊκής» και εκεί γίνεται η πρώτη καταγραφή. Όσοι από τους μετανάστες δεν έχουν νόμιμα έγγραφα ή δεν έχουν καταθέσει αίτηση ασύλου συλλαμβάνονται, και θα οδηγηθούν σε κέντρα κράτησης.
Η επιχείρηση της Αστυνομίας ξεκίνησε από την περιοχή του νέου λιμανιού της Πάτρας, όπου ελέγχθηκαν παλιά εργοστάσια και εγκαταλελειμμένα σπίτια. Στην συνέχεια επεκτάθηκε στο κέντρο και σε συνοικίες της Πάτρας, όπου πολλοί παράνομοι μετανάστες βρίσκουν προσωρινή στέγη σε ακατοίκητα σπίτια.
Στο μεταξύ, στην Πάτρα έχουν μεταφερθεί αστυνομικές δυνάμεις από γειτονικές αστυνομικές διευθύνσεις, αλλά και από την Αθήνα, προκειμένου να πάρουν μέρος στους εκτεταμένους ελέγχους, ενώ έξω από το κτίριο της Αστυνομίας βρίσκονται σε επιφυλακή διμοιρίες των ΜΑΤ για την αποτροπή τυχόν επεισοδίων από ομάδες που αντιδρούν στην επιχείρηση της Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση