GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο γκάλοπ: 15 μονάδες μπροστά από τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ...

Την πεποίθηση ότι τα πράγματα πηγαίνουν σε λάθος δρόμο εκφράζει το 80% των ερωτηθέντων ενώ το 83% πιστεύει ότι τα νέα δημοσιονομικά μέτρα...

Την πεποίθηση ότι τα πράγματα πηγαίνουν σε λάθος δρόμο εκφράζει το 80% των ερωτηθέντων ενώ το 83% πιστεύει ότι τα νέα δημοσιονομικά μέτρα θα υπερψηφιστούν από τη Βουλή, σύμφωνα με το Βαρόμετρο Οκτωβρίου της Public Issue για τον ΣΚΑΪ.
Στην παράσταση νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 15 μονάδες της ΝΔ (48% – 33%), ενώ όσον αφορά στην καλύτερη κυβέρνηση για τη χώρα το 40% των πολιτών πιστεύει ότι κανένα από τα πολιτικά κόμματα δεν είναι ικανό να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας.
Καλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με 33% και ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 15% και η Χρυσή Αυγή με 14%.
Μάλιστα, όσον αφορά στη δημοτικότητα της Χρυσής Αυγής, ανέβηκε κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες και έφτασε το 14% μετά τις εκλογές του Ιουνίου.
Όσον αφορά στο αν η τωρινή κυβέρνηση θα καταφέρει να εξαντλήσει την τετραετία, το 70% πιστεύουν ότι μάλλον θα γίνουν πρόωρες εκλογές και το 21% ότι μάλλον θα καταφέρει να εξαντλήσει την τετραετία.
Τέλος, το 72% τάσσεται κατά του Μνημονίου και δηλώνει ότι αντιμετωπίζει δυσκολία με τα εισοδήματά του.

5 σχόλια

  1. Alexis this is...

    ............../´¯/)........... (\¯`\
    ............/....//........... ...\\....\
    .........../....//............ ....\\....\
    ...../´¯/..../´¯\.........../¯ `\....\¯`\
    .././.../..../..../.|_......_| .\....\....\...\.\..
    (.(....(....(..../.)..)..(..(. \....)....)....).)
    .\................\/.../....\. ..\/................/
    ..\................. /........\................../
    ....\..............(.......... ..)............../
    ......\.............\......... ../...............


    paaaaaaarrrrrrtaaaaaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΣΕΤΕ.ΕΑΝ ΣΟΥ ΒΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΕΕΕΕΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΜΟΥΡΤΑΤΕΣ,ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΑΘΕΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ
    ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΠΛΗΡΩΜΗ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΣΠΟΝΔΟΣ
    ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΟ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΝΝΑ Η
    ΠΑΝΑΓΙΑ.ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΟΡΜΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΧΥΔΑΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ .ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΥΤΗΡΙΟ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8/57 EINAI ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΙ .ΦΘΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω ανώνυμε χριστιανέ αλλά όλα αυτά που είπες και μάλιστα στο όνομα του χρηστού είναι μεγαλύτερη ύβρις προς τον χριστιανισμό και ότι πρεσβεύει............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση