GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαμπράκης: Ο Σώρρας έστειλε… διαστημόπλοιο χωρίς καύσιμα στο διάστημα για 17 μήνες (video)

Νέα εξωφρενική τροπή παίρνει η υπόθεση των 600 δισ. ευρώ που προτίθεται να δανείσει στην Ελλάδα ο Αρτέμιος Σώρρας, καθώς ο Μανώλης Λαμπρά...

Νέα εξωφρενική τροπή παίρνει η υπόθεση των 600 δισ. ευρώ που προτίθεται να δανείσει στην Ελλάδα ο Αρτέμιος Σώρρας, καθώς ο Μανώλης Λαμπράκης υποστηρίζει ότι ο άγνωστος μέχρι σήμερα ελληνοαμερικάνος μεγιστάνας είναι κάτοχος απόκρυφης τεχνολογίας που γνώριζαν μόνο οι αρχαίοι Έλληνες.
Και αυτήν την τεχνολογία φέρεται ότι πούλησε στους Αμερικανούς για να πάρει 3 τρισ. δολάρια, ενώ είχε και διαστημόπλοιο!
Σε συνέντευξη-παραλήρημα στις 15 Σεπτεμβρίου 2012 ο Μανώλης Λαμπράκης της οργάνωσης End National Debt υποστηρίζει ότι ο κ. Σώρρας πούλησε στις ΗΠΑ «ορισμένα πνευματικά δικαιώματα που έχουν να κάνουν με μια πολύ υψηλή τεχνολογία». Μυστική τεχνολογία καυσίμων που όπως υποστηρίζει γνώριζαν οι αρχαίοι Έλληνες από την εποχή του Απόλλωνος! Το αντάλλαγμα για τα πνευματικά δικαιώματα της «πολύ υψηλής τεχνολογίας» των αρχαίων Ελλήνων; Τα 3 τρισ. της περιουσίας του κ. Σώρρα…
Ως απόδειξη αυτού του ισχυρισμού του, ο κ. Λαμπράκης υποστηρίζει ότι οι Αμερικανοί είχαν στείλει στο διάστημα επί 17 μήνες ένα διαστημόπλοιο χωρίς καύσιμα.
«12 και 1 λεπτό 16 Ιουνίου, στη Καλιφόρνια προσγειώθηκε το τελευταίο διαστημόπλοιο που έλειπε. Διαστημόπλοιο που ήταν στο διάστημα 17 μήνες, χωρίς πιλότο, χωρίς ανθρώπους μέσα υποτίθεται. Και διερωτάται κάποιος με τι καύσιμα; Σας αφήνω λίγο να σκεφτείτε τι μπορεί να σημαίνει η τεχνολογία που δεν θα ήθελε κάποιος που πχ. πουλάει πετρέλαιο να γίνει γνωστή»
Δείτε το εξωφρενικό βίντεο:

4 σχόλια

  1. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΚΚΕ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ !

    ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ.

    ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πίστευτο γέλιο-Λαμπράκης: Ο Ομπάμα μας έδωσε τα 3 τρις γιατί του πουλήσαμε αρχαιοελληνική τεχνολογία (βίντεο)

    Ν
    Και αυτήν την τεχνολογία φέρεται ότι πούλησε στους Αμερικανούς για να πάρει 3 τρισ. δολάρια, ενώ είχε και διαστημόπλοιο!

    Σε συνέντευξη-παραλήρημα στις 15 Σεπτεμβρίου 2012 ο Μανώλης Λαμπράκης της οργάνωσης End National Debt υποστηρίζει ότι ο κ. Σώρρας πούλησε στις ΗΠΑ «ορισμένα πνευματικά δικαιώματα που έχουν να κάνουν με μια πολύ υψηλή τεχνολογία».
    Μυστική τεχνολογία καυσίμων που όπως υποστηρίζει γνώριζαν οι αρχαίοι Έλληνες από την εποχή του Απόλλωνος!
    Το αντάλλαγμα για τα πνευματικά δικαιώματα της «πολύ υψηλής τεχνολογίας» των αρχαίων Ελλήνων; Τα 3 τρισ. της περιουσίας του κ. Σώρρα...

    Ως απόδειξη αυτού του ισχυρισμού του, ο κ. Λαμπράκης υποστηρίζει ότι οι Αμερικανοί είχαν στείλει στο διάστημα επί 17 μήνες ένα διαστημόπλοιο χωρίς καύσιμα.

    λολο...............λολο...

    «12 και 1 λεπτό 16 Ιουνίου, στη Καλιφόρνια προσγειώθηκε το τελευταίο διαστημόπλοιο που έλειπε. Διαστημόπλοιο που ήταν στο διάστημα 17 μήνες, χωρίς πιλότο, χωρίς ανθρώπους μέσα υποτίθεται. Και διερωτάται κάποιος με τι καύσιμα;

    Σας αφήνω λίγο να σκεφτείτε τι μπορεί να σημαίνει η τεχνολογία που δεν θα ήθελε κάποιος που πχ. πουλάει πετρέλαιο να γίνει γνωστή»

    Δείτε το εξωφρενικό βίντεο:

    Πηγή: Λαμπράκης: Ο Σώρρας έστειλε... διαστημόπλοιο χωρίς καύσιμα στο διάστημα για 17 μήνες [βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/71230#ixzz28j8olKFR


    - Που είναι οι ΑΕροψεκασμένοι να διαψεύσουν το βίντεο;

    Αν και τώρα θα αλλάξουν τακτική και θα λένε πως αυτοί το είχαν πάρει είδηση από την αρχή... Τακτικές ΚΚΕ δηλαδή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΕΦΕΥΡΕΙ ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΜΕ ΓΩΝΙΕΣ,ΤΟ ΚΑΤΑΙΦΙ ΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΑΠΟ ΕΞΩ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανοίξτε τα τρελάδικα να βγει ο κοσμος έξω... Ρε μάθανε ότι γαμιόμαστε και έχουν πλακώσει ΌΛΟΙ ..
    κ. Σωρρας θέλω να πάω σε άλλο πλανήτη γίνετε;

    Θέλω να να καταστρέψετε με την αρχαία τεχνολογία μας όλους τους ΚΛΕΦΤΕΣ γίνετε;

    Θέλω και 18 αχαστα ματς να γαμήσω τον ΟΠΑΠ ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ και με πίτα γύρω από όλα ρε γαμώτο...

    θα γίνω γκουρού ΈΧΕΙ ΨΩΜΊ ΤΟ ΕΠΆΓΓΕΛΜΆ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση