GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχασε τη μάχη για τη ζωή 17χρονη μαθήτρια από τη Ρόδο

Έχασε τη μάχη για τη ζωή που έδινε τις τελευταίες 8 μέρες, η 17χρονη μαθήτρια από τα Μάσαρι, η οποία είχε τραυματιστεί στο τροχαίο...


Έχασε τη μάχη για τη ζωή που έδινε τις τελευταίες 8 μέρες, η 17χρονη μαθήτρια από τα Μάσαρι, η οποία είχε τραυματιστεί στο τροχαίο ατύχημα οδηγώντας δίκυκλο, βυθίζοντας έτσι στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους της.
Η άτυχη μαθήτρια Τόνια Πετρίδη, έδωσε σκληρή αλλά άνιση μάχη νοσηλευόμενη όλο αυτό το διάστημα. Είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παρά την προσπάθεια που προσέφεραν οι γιατροί της εντατικής μονάδας όπου νοσηλεύτηκε, κατέληξε τελικά χθες τα ξημερώματα. Η κηδεία της έγινε χθες στις 2 το μεσημέρι, μέσα σε εξαιρετικά βαρύ κλίμα στην γενέτειρά της τα Μάσαρι.
Ψήφισμα για τον άδικο χαμό της 17χρονης μαθήτριας εξέδωσε και το Γενικό Λύκειο Αρχαγγέλου στο οποίο αναφέρεται:
«Ο Σύλλογος Διδασκόντων, η Διευθύντρια και οι μαθητές και Μαθήτριες του Λυκείου Αρχαγγέλου Ρόδου, ύστερα από την αναγγελία του θανάτου της μαθήτριας του σχολείου μας, Τόνιας Πετρίδη, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένειά της.
Ψηφίζουν:
- Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια στην οικογένειά της.
– Να δοθεί αντί στεφάνου αντίστοιχο ποσό των 100 ευρώ σε μια ευπαθή οικογένεια της κοινότητας Μασάρων.»
ΠΗΓΗ: rodiaki.gr

2 σχόλια

  1. H τρόικα απειλεί και ξαναφέρνουν όσα δεν ψηφίστηκαν σήμερα σε άλλα νομοσχέδια ! Ο Αντωνάκης τρέμει και απειλεί τους βουλευτές του. Ο Βαγγελάκης τα ίδια, την ώρα που το κόμμα του χαροπαλεύει ανάμεσα στο 3- 5%, δηλαδή δεν θα έχει ούτε τη μισή κοινοβουλευτική ομάδα, αν καταφέρει να μπει στη Βουλή. Η ΔΗΜΑΡ παίζει παιχνίδι σκοπιμοτήτων και ψηφίζει τα εξοντωτικά φορολογικά μέτρα που θα λυγίσουν τους Έλληνες ! Πολιτικοί νάνοι, οι βουλευτές των 3 κομμάτων, ψηφίζουν την εξόντωση των Ελλήνων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ. 6 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ( ΚΑΚΩΣ Η ΔΗΜΑΡ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ )ΠΟΥ - ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΕΙ- ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΤΟΤΕ Η ΕΩΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ - ΠΛΕΟΝ- ΜΟΝΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΛΑΪΚΉ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΩ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !

    ΟΛΟΙ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 ΚΑΙ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ! ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ !

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΥΣΔΕ ΚΑΙ ΚΥΣΠΕ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΨΗΦΟ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤ. ΕΝΑΛΛ. ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΥΣΔΕ ΚΑΙ ΚΥΣΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση