GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις 18:00 τελικά η συνάντηση Μανιτάκη-τρόικας

Η συνάντηση των επικεφαλής της τρόικας με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη, δεν ήταν σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθε...

Η συνάντηση των επικεφαλής της τρόικας με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη, δεν ήταν σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθεί, μέχρι το μεσημέρι και μετά την εμπλοκή που δημιουργήθηκε από την απαίτηση των δανειστών για ένα άμεσο «σαφές πολιτικό μήνυμα», που πρέπει να αποδεικνύει τη βούληση της κυβέρνησης για άμεση απομάκρυνση δημοσίων υπαλλήλων.
Η συνάντηση, θα γίνει στο υπουργείο Οικονομικών, στις 6 το απόγευμα, ενώ, συμφωνα με πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, το ραντεβού κλείστηκε μετά την αναβολή της απογευματινής συνάντησης των εκπροσώπων των δανειστών με τον υπουργό Εργασίας.
Μια ώρα νωρίτερα, οι επικεφαλής της τρόικας θα συναντηθούν, επίσης στο κτίριο του υπουργείου Οικονομικών, με τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λυκουρέντζο, με αντικείμενο τη «μαύρη τρύπα» ύψους 1,1 δισ. ευρώ που προέκυψε στον ΕΟΠΥΥ.
Μετά τις συναντήσεις με τους κ. κ. Λυκουρέντζο και Μανιτάκη, οι εκπρόσωποι των δανειστών θα συναντηθούν και με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
Η συνάντηση του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, με την τρόικα, ορίστηκε για αύριο, στις 10 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση